Doszedł po 11 dniach od zamówienia, dodatkowe paski po 10 dniach. Jakość jak na zdjęciu czyli bardzo dobra,
Szkoda, że nie kupiłem dwóch takich, jeden już bym rozbierał i malował wskazówki na biało bądź fluorescencyjną farbą bo żeby sprawdzić godzinę w dość zacienionym miejscu jak mój pokój w iście angielskiej pogodzie muszę go przekręcić do okna.
@tets: Mam czarny z czerwonymi wskazówkami. Wygląda identycznie jak na aukcji. Od tygodnia nie spóźnił się nawet minutę. Tarcza mogłaby być ciut większa, mimo, że nie mam wielkiej łapy
@Da_R_ecky: Te dodatkowe paski to te po 5 dolanów z poprzedniego wpisu innego mirka? Bo kupiłem taki brązowy ze zniżką 2$ za 2,95 i o 2,94 za dużo, bo to farba z tego schodzi już przy zakładaniu, niech ich pies lizał...
Strona główna Allegro na święta 2006, czyli 19 lat temu. Tak, to jest cała strona główna portalu bez żadnych zablokowanych reklam. No i komu kuźwa przeszkadzał taki internet? xD #allegro #internet #webdev #nostalgia #kiedystobylo
Doszedł po 11 dniach od zamówienia, dodatkowe paski po 10 dniach.
Jakość jak na zdjęciu czyli bardzo dobra,
Szkoda, że nie kupiłem dwóch takich, jeden już bym rozbierał i malował wskazówki na biało bądź fluorescencyjną farbą bo żeby sprawdzić godzinę w dość zacienionym miejscu jak mój pokój w iście angielskiej pogodzie muszę go przekręcić do okna.
sikor ( ͡° ͜ʖ ͡°)
źródło: comment_OEsx435q4luYawRRaaBCNmHI5t5GpiaV.jpg
PobierzTeraz widzę, że szkło zapalcowane ale już nie będę robić drugich fotek :D
źródło: comment_78Gpjs6kSppADoMLCdVzzFj3XAqmzarV.jpg
PobierzKomentarz usunięty przez autora
@Da_R_ecky: Dej jeszcze linka do pasków ;D
@lochfyne: Nie wiem czy to samo ale właśnie mirek dawał, szału nie robią