Aktywne Wpisy
apfi +1
Jak to jest, że goście podnoszą swoje dziewczyny? Wiem, że waga nie jest wtedy skoncentrowana tylko rozłożona, ale jeśli ktoś podnosi dziewczynę 60kg to ile naprawdę podnosi? 30kg? Da się to obliczyć?
#mirkokoksy #silownia #pytanie #zwiazki #matematyka #niebieskiepaski #rozowepaski
#mirkokoksy #silownia #pytanie #zwiazki #matematyka #niebieskiepaski #rozowepaski
kaeres 0
czy według Was po napiciu sie piwa lub lampki prosecco normalne jest wsiadać i prowadzic samochod? #prawojazdy #polskiedrogi
tak jak wyżej
- Tak 32.2% (223)
- Nie 67.8% (470)
@stfu-gtfo-lmd: a co jesli ci powiem, ze wraz z iloscia promili spada zdolnosc do racjonalnej oceny sytuacji (czesto przecenianie swoich mozliwosci). z d--y sie nie wzielo "ja tego nie zrobie? potrzymaj mi piwko"
ZNÓW SIĘ SPOTYKAMY KORWIN
PRZYCHODZĘ PO 5%
KAŻDE TWOJE SŁOWO W MEDIACH PRZYNOSI ZNISZCZENIE
KAŻDY WYPOWIEDZIANY HITLER ODSTRASZY WYBORCÓW
Komentarz usunięty przez autora
@JackBauer: 0,5 w Niemczech.
@Paladin_Woodrugh: Zdajecie sobie sprawe, ze w Niemczech jak masz np. 0,2 promila i bedzie wypadek to z automatu dostajecie 50% winy? To nie jest tak, ze tam mozesz sobie dwa piwa strzelic i jedziesz w trase. Tak samo jak z brakiem ograniczen predkosci, niby jest bez, ale za kazde 10km/h po przekroczeniu 130 jest bodajze 10%
@rskk
@
1. warto przeczytac wszystko co napisalem i polaczyc.
2. rodzaca zona to tylko przykad i tak, nie da sie przewidziec wszystkiego.
3. jeden po 2 piwach detka a drugi po 5 praktycznie trzezwy zalezy to od wielu czynnikow takich jak miedzy innymi predyspozycje personalne, metabolizm (uwierzcie mi ze duza czesc
@stfu-gtfo-lmd: Dlatego lepiej nie pic jak ma sie zone w ciazy. Sam zaczales debilne historie pisac.
@singollo: mówisz prześmiewczo czy serio, bo nie jestem pewien.
Oczywiście, to nie znaczy, że się czołgam po chodniku czy rzygam w kiblu...
protokół 2%: in progress