Wpis z mikrobloga

• 0
@g455: Eee musiałbym poszukać, ale mieszkam w UK i wiem, nikomu się to nie spodobało, bo znajomi jeździli na golfa dwa piwa i do domu, a teraz już nic łykać nie mogą :)
  • Odpowiedz
@su1ik: myślałem, że 1 promil to znacznie mniej. Bałbym się po jednym, dwóch piwach wejść za kierownicę, a po trzech to już sam czuję spadek refleksu i mglenie się w oczach. ( ͡° ʖ̯ ͡°)

Kuźwa... Korwina do reszty popierdzieliło. Tak bardzo wierzyłem, że nie odpierdzieli nic, a teraz już widzę, że jego poparcie, nawet wśród mocnego i wierzącego usilnie elektoratu spada. To jednak prawda co
  • Odpowiedz
@Paladin_Woodrugh: Normalny czlowiek nie wsiada za kierownice jak tylko ma watpliwosci co do tego czy da rade. Ilosc promili nie ma tu nic do gadania, niektorzy napewno sa w stanie prowadzic na 1 promilu bo sa przyzwyczajeni do egzystencji w takim stanie. Świr i tak i tak wsiądzie mimo zakazu. Kary za spowodowanie wypadku pod wplywem (nawet dozwolonym) wyraźnie zaostrzone. Jak myslisz ile pokazalby alkomat jakbys wypil jedno p--o w
  • Odpowiedz
@stfu-gtfo-lmd: Debile byli i będą i dlatego Janusz Koran - Mekka w gorączkowym poszukiwaniu elektoratu na za pięć dwunasta odwołuje się do starej sprawdzonej metody czyli zajmijmy się rozwiązywaniem prawdziwych problemów. Każdy wie, że w Polsce problemem jest zbyt mała ilość jeżdżących pod wpływem, dlatego należy skutecznie promować jazdę po pijaku. Należy ogłosić wybierz mnie, a będziesz mógł jeździć z 1 promilem, kumasz? 3-4 piwerka i jedziesz do
  • Odpowiedz
@grzegorz-zielinski: w takim ze np wypilem 3 piwa a moja zona rodzi a na karetke nie ma co liczyc, poza tym zle sie wyrazilem chodzilo mi bardziej o nie przeszkadzanie. Ciekawi mnie tylko dlaczego Korwin z 2-3% poparciem wywoluje taki bol d--y u wszystkich ludzi, śmieszy mnie to strasznie. Korwin nie jest politykiem w dzisiejszym tego slowa rozumieniu i moze nie zgadzam sie z wieloma rzeczami to jednak facet ma
  • Odpowiedz
@stfu-gtfo-lmd: upijasz się, gdy twoja żona rodzi, a wiesz, że nie ma co liczyć na karetkę i będzie zdana na łaskę twoich zdolności?

I k---a po pijaku będziesz wiózł żonę z dzieckiem do szpitala? Po to ci takie prawo? A już myślałem przez chwilę, że serio Korwin tym postulatem coś rozwiązuje, a to tylko po to by popijaku wozić jeszcze nienarodzone dziecko xD.

to jednak facet ma poglady

Rzeczywiście, to
  • Odpowiedz