Aktywne Wpisy
apfi +1
Jak to jest, że goście podnoszą swoje dziewczyny? Wiem, że waga nie jest wtedy skoncentrowana tylko rozłożona, ale jeśli ktoś podnosi dziewczynę 60kg to ile naprawdę podnosi? 30kg? Da się to obliczyć?
#mirkokoksy #silownia #pytanie #zwiazki #matematyka #niebieskiepaski #rozowepaski
#mirkokoksy #silownia #pytanie #zwiazki #matematyka #niebieskiepaski #rozowepaski
kaeres 0
czy według Was po napiciu sie piwa lub lampki prosecco normalne jest wsiadać i prowadzic samochod? #prawojazdy #polskiedrogi
tak jak wyżej
- Tak 32.2% (223)
- Nie 67.8% (470)
Kuźwa... Korwina do reszty popierdzieliło. Tak bardzo wierzyłem, że nie odpierdzieli nic, a teraz już widzę, że jego poparcie, nawet wśród mocnego i wierzącego usilnie elektoratu spada. To jednak prawda co
@Paladin_Woodrugh: Chyba pokolenie Internet Explorer dopiero teraz do takich wniosków dochodzi xD
@team1212: A to on to napisał?
@Paladin_Woodrugh: To trochę spóźniony refleks mają. :)
@stfu-gtfo-lmd: w jaki sposób pomaga ci jazda po pijaku? xDDD
I k---a po pijaku będziesz wiózł żonę z dzieckiem do szpitala? Po to ci takie prawo? A już myślałem przez chwilę, że serio Korwin tym postulatem coś rozwiązuje, a to tylko po to by popijaku wozić jeszcze nienarodzone dziecko xD.
Rzeczywiście, to