Aktywne Wpisy
Vladimis +192
K---a jak żyć w tym kraju.
Moja matula kupiła używane auto i przez to, że jeszcze było ubezpieczone na poprzedniego właściciela to ubezpieczalnia nie poinformowała o końcu OC a jej się miesiące pomyliły i cyk będzie 8600 cebulionów kary, czyli ""2 miesiące minimalnej" a w realiach praktycznie 3 bo podatki.
Kobieta która przez całą karierę kierowcy w najgorszym wypadku przytarła lakier albo doprowadziła do małego wgniecenia dostaje większą karę od kogoś kto
Moja matula kupiła używane auto i przez to, że jeszcze było ubezpieczone na poprzedniego właściciela to ubezpieczalnia nie poinformowała o końcu OC a jej się miesiące pomyliły i cyk będzie 8600 cebulionów kary, czyli ""2 miesiące minimalnej" a w realiach praktycznie 3 bo podatki.
Kobieta która przez całą karierę kierowcy w najgorszym wypadku przytarła lakier albo doprowadziła do małego wgniecenia dostaje większą karę od kogoś kto
Chodziłem codziennie do biblioteki uniwersyteckiej przez 6 miesięcy i uczyłem się po 3-5h dziennie.
Rok temu nie spodziewałbym się, że będę siedział wsród programistów w korpo w centrum Warszawy. Może dzisiaj po pracy skuszę się na jakieś podsumowanie ;)
#pracbaza #naukaprogramowania
Komentarz usunięty przez autora
Komentarz usunięty przez moderatora
@thuglife: ja zacząłem w wieku 26 się uczyć, pracowałem jako korposzczur po studiach oczywiście nie w zawodzie (chemia, ale cos tam programowania się lizneło na metodach numerycznych, ale nie wiele). Zaczynałem z php, SQL i troche js, po pół roku znalazłem robotę jako webdev w tym samym korpo, a po