Aktywne Wpisy

mirko_anonim +2
✨️ Obserwuj #mirkoanonim
Siema wszystkim. Kolejny długoletni związek mi się zakończył, były partner rozmyślił się w kwestii posiadania dzieci, stabilizacji, budowania stałej relacji. Ja mam 32 lata i obiektywnie kobieta 7-8/10, mieszkam sama, mam stałą pracę na spoko stanowisku. I teraz pytanie gdzie szukać partnera, który tak jak ja pragnie założenia rodziny i stabilizacji w życiu?
Moja kumpela stwierdziła ostatnio że Tinder to już sam ściek i szukanie mięsa do ruchania, czy
Siema wszystkim. Kolejny długoletni związek mi się zakończył, były partner rozmyślił się w kwestii posiadania dzieci, stabilizacji, budowania stałej relacji. Ja mam 32 lata i obiektywnie kobieta 7-8/10, mieszkam sama, mam stałą pracę na spoko stanowisku. I teraz pytanie gdzie szukać partnera, który tak jak ja pragnie założenia rodziny i stabilizacji w życiu?
Moja kumpela stwierdziła ostatnio że Tinder to już sam ściek i szukanie mięsa do ruchania, czy

gracilis +128
Wykop usunął mój wpis w którym napisalem że nie ma czegoś takiego jak lobby lekarskie które ogranicza liczbe miejsc bo sam dostałem się po roku nauki na top uniwersytet medyczny w kraju.
Nie wiem co było powodem ale chyba kogos zabolało że był zwyczajnie za glupi i w przeszłości się nie dostał a wpis zaburzył jego światopogląd.
#moderacja #wpis #wykop #medycyna #lekarski #lekarz #studia
Nie wiem co było powodem ale chyba kogos zabolało że był zwyczajnie za glupi i w przeszłości się nie dostał a wpis zaburzył jego światopogląd.
#moderacja #wpis #wykop #medycyna #lekarski #lekarz #studia

@highwaytohell: czo xDDDD ale bzdura xDDD i nie wiem jakim cudem Twoi rodzice nie czują kocich szczochów. Ja mam 17 lat kota i za każdym razem czuje ten smród
@emte: Ehhh jak posiedzisz przez tydzien w smrodzie to sie przyzwyczaisz i tego nie czujesz, obleśne ale tak jest :D
@jigsaw96: ok.
Moi dziadkowie mieli młodego dość rottweilera który gryzł i rzucał się na każdego kto wchodził na mieszkanie. Na mnie też się rzucił ale go odciągnęli. Dziadkowie jechali na pogrzeb brata babci parę lat temu i poprosili mnie, żebym z nim został. Zgodziłem się, bo babcia, ledwo żyje więc niech pojedzie.
Dwa dni treningu i jak przychodzę teraz to pies przede mną ucieka do łazienki
Mój też smrodził "bo szkoda koteczka" aż nie zaczął szczać na ciuchy, do dziś jedna torba podwala, bo skóra i nie powinno się prać. Nie ma się co męczyć, tylko pod nóż, a potem uważać, żeby smroda nie zapaść jak świnię, bo