Aktywne Wpisy

Tytyka +74
Muszę się pochwalić mirki. Udało mi się zrobić pierwszy w życiu rosół tak jak to robi moja mama z udka kaczki. Wyszedł super
#gotujzwykopem
#gotujzwykopem
źródło: temp_file3765796085747042391
Pobierz
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...

No bo skoro nie mają płytki z Windowsem, ani kodu cd-key, ani nic. A komputer padnięty, albo pliki systemowe usunięte... to co ja mam zrobić?
Zawsze mówią, że używają komputera tylko do internetu, a innych rzeczy nie potrzebują.
Czy jestem złym człowiekiem?
#linux #informatyka #ubuntu
A gdy coś pójdzie nie tak-jak ludzie koło 60 radzą sobie z konsolą i ogólnie rozwiązywaniem problemów?
@ImOut: Zrobią to samo co zrobiliby mając zainstalowanego Windowsa.
Mam nadzieję że do ludzi dotrze w końcu, do prostych multimedialnych zastosowań czy internetu linux jest najlepszy, nie obciąża kompa, nie sledzi jak microsoft, prosty w obsłudze. Ogólnie polecam zainstalować nawet jakąś lekką wersję na pendrive tym którzy jeszcze tego nie doświadczyli:)
Komentarz usunięty przez autora
3 miesiące temu padł mi laptop. Nie wiedziałem co z nim było nie tak, więc oddałem do naprawy.
Okazało się, że padł dysk, więc za wszystko policzył mi 100 euro (dysk używany 50 euro), więc wychodzi 50 euro robocizny.
Akurat tym co robię kompa to raczej za "darmo". Kiedyś mi sporo pomogli, więc głupio by było brać jakiekolwiek
Komentarz usunięty przez autora
http://www.dobreprogramy.pl/wielkipiec/Analiza-telemetrii-w-Windows-10-czy-ktos-wysilil-sie-sprawdzic,65392.html
co innego oprogramowanie open source gdzie wszystko jest jasne