Aktywne Wpisy

tesknilam_ +363
Nauczyciele często powtarzali, że w dorosłym życiu będzie nam brakować szkoły i życia bez obowiązków. No i tak powiem szczerze, że już to dorosłe życie, mimo że trudne, jest i tak lepsze dla mnie niż katorga którą przeżywałam w podstawówce czy w LO.
Sztuczne znajomości, codzienny stres którego nie umiem porównać do żadnego innego, prac domowe, no i wiek, w którym inaczej postrzega się rzeczywistość. A Wy jak macie z tym? #
Sztuczne znajomości, codzienny stres którego nie umiem porównać do żadnego innego, prac domowe, no i wiek, w którym inaczej postrzega się rzeczywistość. A Wy jak macie z tym? #

ogurkiszony75 +425
źródło: temp_file6364110403219876580
Pobierz

No bo skoro nie mają płytki z Windowsem, ani kodu cd-key, ani nic. A komputer padnięty, albo pliki systemowe usunięte... to co ja mam zrobić?
Zawsze mówią, że używają komputera tylko do internetu, a innych rzeczy nie potrzebują.
Czy jestem złym człowiekiem?
#linux #informatyka #ubuntu
z główną wykopu i wykopaliskiem w chrome rośnie do 660 MB. chrome żre pamięć, ale sam system - nie.
to stary Acer do celów multimedialnych: torrent, vlc i radio webowe. ale oczywiście system jest z dropboxem, open officem itp. więc i popracować się da. jak widać, pliku wymiany w ogóle nie używa, więc po prostu wymiata.
źródło: comment_Mfm3fLluf5y6wBjp6wy6027cgB1Hgl7F.jpg
Pobierz