Całkiem niedawno nasz marketing powiększył się x 2, czyli przyjęliśmy nową koleżankę. Ma na imię Sandra i wczoraj przypadkiem została wciągnięta w Wykop (stalking jej zdjęć i te sprawy). Skoro już tu się pojawiła to musimy ją zaznajomić ze specyfiką mirko. I teraz najważniejsze: Prosimy o wrzucenie w komentarzach wszystkich najważniejszych past, co by dziewczyna mogła trochę poczytać. 3 z nich zostaną nagrodzone przez nas fajnym spersonalizowanym upominkiem. To co, zaczynamy? :)
Kiedyś jeszcze w LO był taki Michał co zawsze był przygotowany na lekcje, zawsze miał zadania domowe, dobrze się uczył itp. Pewnego dnia pojechałem na rower i koło Biedronki jak chciałem przejechać na drugą stronę ulicy(jechałem po ścieżce rowerowej przy chodniku) patrzę na prawo- nic nie jedzie, na lewo też no to jadę, a że światło miałem zielone to niczego się nie bałem i później jeszcze przez park jechałem
Całkiem niedawno nasz marketing powiększył się x 2, czyli przyjęliśmy nową koleżankę. Ma na imię Sandra i wczoraj przypadkiem została wciągnięta w Wykop (stalking jej zdjęć i te sprawy). Skoro już tu się pojawiła to musimy ją zaznajomić ze specyfiką mirko. I teraz najważniejsze:
Prosimy o wrzucenie w komentarzach wszystkich najważniejszych past, co by dziewczyna mogła trochę poczytać. 3 z nich zostaną nagrodzone przez nas fajnym spersonalizowanym upominkiem. To co, zaczynamy? :)
#pasta #heheszki #solgaz #sandra #atencyjnygazowypasek #bojesie
źródło: comment_bZ2rTBZD2C57aWJwg3shVqSWQmmIzrHJ.jpg
Pobierzźródło: comment_OTD1whuSSjUnS77drI2dpPoNjhaZ10GP.jpg
Pobierz@Mysterii: nagrodzimy Cię medalem, w końcu to poświęcenie ku chwale mirko ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Komentarz usunięty przez moderatora
@92Gruszka: no tak, w przeciwienstwie do Ciebie nie jestem specjalistą w tym temacie (✌ ゚ ∀ ゚)☞
źródło: comment_Ea2E6LshMupffYIcQBnRWi3zww6JSdcZ.jpg
Pobierzmoja ulubiona :D
Michał Białek kończył nocną wartę w serwerowni...
Kiedyś jeszcze w LO był taki Michał co zawsze był przygotowany na lekcje, zawsze miał zadania domowe, dobrze się uczył itp. Pewnego dnia pojechałem na rower i koło Biedronki jak chciałem przejechać na drugą stronę ulicy(jechałem po ścieżce rowerowej przy chodniku) patrzę na prawo- nic nie jedzie, na lewo też no to jadę, a że światło miałem zielone to niczego się nie bałem i później jeszcze przez park jechałem