Aktywne Wpisy

Mój statement co do kanału Rumuński Pies i dalszego prowadzenia aktywności memiarskiej wokół tagu #kiszak
źródło: 79763409-e8da-4f85-a31b-cc4c53663abd
Pobierz
I cyk, udało się dojść do Kennedy Meadows, oznacza to, że to już koniec pustyni i zaraz zaczną się góry Sierra . Wreszcie dostałem paczkę z butami i udało się je wymienić na nowe ( dzięki Mirkowi który polecił Saucony, chociaż to się okaże jak się sprawdzi). Zakupiłem też mini kolce na góry oraz obowiązkową beczkę na żarcie w rejonie niedźwiedzi . Ostatniej nocy udało się przypadkiem zobaczyć skorpiona, ale po tym
źródło: IMG_4262
Pobierz

źródło: comment_wsihL1c0yaFXieV0CnYVcxZPUE11tlWA.jpg
PobierzKomentarz usunięty przez autora
Komentarz usunięty przez autora
I zamiast czepiać się edukacji można raczej czepiać się np. finansowania partii politycznych, obiadów i limuzyn dla rządu itp.
Ale łatwiej strzelać w religię :)
Komentarz usunięty przez moderatora
Po za tym nie śmieszne , humor na poziomie lemingów.
Komentarz usunięty przez moderatora
@tigereg-bo-rucha-motzno: Czyli twoim zdaniem jak ktoś jest bogaty to obowiązkowo musi płacić na biednych, nawet jeśli chodzi o kościół? Pomagając biedocie non stop robi się im większą krzywdę, bo dostają myślenia; 'dostaje za darmo to po co będę robić' tym ludziom
Czyli 2 zł dziennie za obiad? Z czego, z wody i kurzu?
Tak, brutto, jak ma ponad 5 lat stażu, podobnie jak każdy inny nauczyciel, plastyki, wuefu i śpiewu również.
@ravier: Czyli nawet nie wiesz, ile obiady szkolne kosztują. I jak już liczysz to pamiętaj, że dzielisz przez 5 dni szkolnych a nie 7 (