@Flypho: Ja tak zawsze odpowiadam jak ktoś mi daje za mało szczegółów. Np. mówi "system nie działa", wtedy otwieram u siebie, klikam ze dwa razy, i u mnie jest ok. A potem okazuje się, że jak się wejdzie gdzieś głębiej, kliknie siedem razy i splunie przez lewe ramię to się pokazuje błąd "proszę wypełnić wszystkie pola formularza".
@dikamilo: U nas ostatnio zmigrowali aplikację na inny serwer tylko zapomnieli wyłączyć starego i były dwa środowiska produkcyjne przez parę dni xD Oczywiście część użytkowników korzystała z jednego, część z drugiego xd
@kto_ma_potrzymac_dwie_dychy: To jakby inna wersja tego samego projektu na SVN/GIT (kopia do robienia dla każdej funkcjonalności lub dla każdego programisty).
Trunk jest główną gałęzią rozwijanego projektu, a branch to gałąź projektu, w której rozwijane są jakieś nowe funkcjonalności.
@Kid_A: różowa wróciła do domu ale cała pocięta i wystają jej jakiś kable z brzucha ;( Ogólnie nie może NIC dźwigać, a przede wszystkim dziecka, więc moja sytuacja w ogóle się nie zmieniła (no poza tym, że nie jeżdże już do szpitala). A córka: cóż, już ponad 5 kg i zaczyna być cieżka do noszenia. Poza tym drze się bez zmian :D
@normanos: dobrze, że różowy staje na nogi, mój też miał różne przejścia po porodzie, trochę siwych włosów mi od tego przybyło. Trzymam dalej za Was kciuki.
#programowanie #humorinformatykow #webdev #heheszki
źródło: comment_yvwvH9HHcX08se7yJrCovxaQ0Mu5MpSy.jpg
Pobierz@normanos: (╥﹏╥) so true.
Mam to w projekcie zintegrowane z Hubotem :P
Commitowane w 2007, znalezione na produkcji w 2012
Za ten tekst powinni wysylac ich za kare do Indii na pol roku przymusowego programowania z hindusami
@kto_ma_potrzymac_dwie_dychy: a to takie po śniadaniu ale przed obiadem ( ͡° ͜ʖ ͡°)
#
#wykopuczywykopbawi