Aktywne Wpisy

Wydaje mi się, że często ludzie mają wyrobioną opinię na dany temat i po prostu ciężko ją zmienić. Niektórzy są szczególnie uparci, nawet jak to nie jest kwestia indywidualna, tylko coś, co da się udowodnić (np. płaskoziemcy).
Czy mieliście kiedyś tak, żeby ktoś tak na Was wpłynął, że zmieniliście dość drastycznie swoją opinie/zdanie na dany temat?
Ja tak połowicznie miałem z transami, gdy się dowiedziałem, że nie wystarczy popatrzeć albo zobaczyć czy ktoś ma
Czy mieliście kiedyś tak, żeby ktoś tak na Was wpłynął, że zmieniliście dość drastycznie swoją opinie/zdanie na dany temat?
Ja tak połowicznie miałem z transami, gdy się dowiedziałem, że nie wystarczy popatrzeć albo zobaczyć czy ktoś ma
P4ncak3 +9
#inflacja #ekonomia #pracbaza #korposwiat
Jak zobaczyłem ten wykres to stanąłem jak wryty. Jak pracowałem w Polsce w środku lat 2010's to zarabiałem z 13 tysięcy brutto przy wtedy minimalnej 1800. Czyli to było tak o 722% więcej. Teraz 10 lat później, po wielu latach pracy, bogatego doświadczenia i certyfikatów moja niby wartość na rynku powinna być wyższa tak z 2x co nie? Czyli jak
Jak zobaczyłem ten wykres to stanąłem jak wryty. Jak pracowałem w Polsce w środku lat 2010's to zarabiałem z 13 tysięcy brutto przy wtedy minimalnej 1800. Czyli to było tak o 722% więcej. Teraz 10 lat później, po wielu latach pracy, bogatego doświadczenia i certyfikatów moja niby wartość na rynku powinna być wyższa tak z 2x co nie? Czyli jak
źródło: 384dea2dd6391cafa9b8ac7372e28db6ac9764605c5c566f0d8184e7e92cbff6,w800
Pobierz

Hej Mireczki jest problem.
Przez 15dni korzystania z internetu (dokładnie od 4 sierpnia) orange wystawiło rachunek na ponad 5tys pln - czy w tym przypadku reklamacja wchodzi w grę?
edit: dla porówniania 5gb neta w virgin i allin całe 29zł ...
źródło: comment_jPg23Fq2mQPwkggDAEoeh7ummhWCeL9b.jpg
Pobierz#t--------------------------j
Komentarz usunięty przez autora
@sodomo: automatyczne zakładanie lejka jest w sumie zbędne, wystarczy usługa SMS informująca o przekroczeniu pakietu internetowego. oczywiście zawsze jest ryzyko, że SMS dojdzie po tym, jak już
Też na swoją działalność przypadkiem nabiłem. Moją reklamacje w Plusie dwa razy odrzucili, super podejście do klienta kur..o za 8 lat współpracy ( ͡° ʖ̯ ͡°)
Zapłaciłem, taki regulamin, trudno. Skończy się abonament to ucieknę od nich.
źródło: comment_gZd1YNlLYB8xqD9X88uYIG35SaWSweDX.jpg
PobierzOdwoływałem się, nieskutecznie oczywiście.
W końcu zapłaciłem, no ale cóż, przez tą sytuacje z 8 klientów mają mniej.
źródło: comment_W497AC47E0sx6Q8SP9VWPTLsVQQDjnhb.jpg
PobierzKomentarz usunięty przez autora
@qerezz
Można narzekać na orange, ale ostatnie lata mają dosyć prokonsumencką postawę i za to należy im się pochwała.
Ja płaciłem tysiąca, bo pakiet internetowy wykupiony pod koniec miesiąca, był przyznawany na magicznych zasadach, polegających mniej więcej na tym, że jak zostały dwa dni do końca miesiąca to dostałem tylko 2/30 tego pakietu. Szkoda że dostałem wtedy smsa "Pakiet aktywowano" zamiast "Pakiet aktywowano w 2/30"