Aktywne Wpisy

Wojciech_Skupien +167
30-letni koleś na wykopie: będę robić pompki i brzuszki, nigdy nie ćwiczyłem i nie byłem na siłowni.
Wykopki:
-To bez sensu
-Bedziesz mieć wadę postawy
-Na pewno robisz źle brzuszki
-Ale challenge z d--y
Wykopki:
-To bez sensu
-Bedziesz mieć wadę postawy
-Na pewno robisz źle brzuszki
-Ale challenge z d--y
źródło: temp_file3319126131157460459
Pobierz
Często jak słyszę, że ktoś studiuje i pracuje to mam w głowie wyobrażenie, że jest na kierunku, na którym wystarczy obecność, albo nawet i nie, żeby zaliczyć większość przedmiotów i nie wymaga on pracy własnej. Wzięło się to stąd, że jak sam byłem na studiach, to pochłaniały one tyle pracy i wkładu własnego po godzinach, że dorzucenie do tego jeszcze pracy było moim zdaniem niemożliwe. A ci, którzy próbowali pracować, to albo

#pytanie #gry #pcmasterrace (bo mi wszystko pójdzie).
Komentarz usunięty przez moderatora
@Detharon: Podaj i tak.
@WujaAndzej: Mysle o tibii, ale mam postac na pvp i nie chce zginac od pk.
Na steamie grywam także ostatnio w Dirty Bomb, gra z dobrego studia i chociaż wciąż dość okrojona, to nieźle się pyka.
Heroes & Generals poleciłbym jeszcze kiedyś, teraz trzeba dłużej przysiąść, by zostać generałem i wysyłać oddziały do walki. Generalnie masz mapę Europy i dołączasz do jednej
@ShortyLookMean: Nie lubię mechaniki doty.
@NoMercyIncluded: Jesteś genialny - przypomniałeś mi, że mogę jechać do rodziców i grać w coś co wycięło mi 3 dni
@ShortyLookMean: zapomniałem właśnie dodać, gra nie ma ani grama P2W i jest jedną z najlepiej