Aktywne Wpisy

Często jak słyszę, że ktoś studiuje i pracuje to mam w głowie wyobrażenie, że jest na kierunku, na którym wystarczy obecność, albo nawet i nie, żeby zaliczyć większość przedmiotów i nie wymaga on pracy własnej. Wzięło się to stąd, że jak sam byłem na studiach, to pochłaniały one tyle pracy i wkładu własnego po godzinach, że dorzucenie do tego jeszcze pracy było moim zdaniem niemożliwe. A ci, którzy próbowali pracować, to albo

#pytanie #gry #pcmasterrace (bo mi wszystko pójdzie).
Mechnika doty? Wyobraź sobie, że nie dałem się namówić na dotę przez kilka lat, bo nienawidziłem silnika warcraftowego. Do dwójki też robiłem kilka podejść. Po pewnym czasie mechanika staje się zaletą, chociaż przyznam, że trzeba naprawdę nie mieć co robić, by chcieć rozegrać te 50+ gier, zanim dojdzie się do takiego stanu :(
@progressive: o, to jest ciekawa
@NoMercyIncluded: Kurcze, nie podoba mi się "meta" w docie i to jak się w to gra. Wolę lola/hotsa gdzie gra jest bardziej dynamiczna.
@kha_zix: Przegrane mnóstwo godzin, zbyt grindowe.
Kolejną rzeczą jest funkcjonowanie postaci i role w grze - nie podobają mi się.
Haven&Hearth - 20 minut zajęło mi zginięcie przez niedźwiedzia, na pewno wrócę, bo gra fajna.
Teraz czas testować kolejne.
W docie kupujesz EFEKT. To jest piękne! Złóż sobie itemy za 15k pod stat, a ja skontruję to 1 przedmiotem za 2k z efektem. Przedmioty w docie działają jak dodatkowe umiejętności, są potężne. Staty są dodatkiem i tylko na kilku postaciach mają duże znaczenie. Gram jakimiś 20 postaciami i tylko na dwóch przejmuję
No właśnie z tego co widzę po pro playu, to jednak trochę są. Do tego takie głupoty jak turn rate i dużo większa mapa mnie odstraszają - nie chce mi się spędzać 30+ minut na jednej grze* (to było powodem rzucenia lola), wolę się zajmować różnymi bzdurami (np. odkrywanie świata, przechodzenie
Z F2P będzie problem, ale są tytuły niskobudżetowe!
Seria Dungeon Siege. Taki hack'n'slash pokroju Diablo, jedynka była bardzo dobra w momencie wyjścia, zakładam, że dalsze części trzymają poziom (czekają na
Civ... wolę heroes, ale obecnie nie mam płytek.
Dungeon Siege - gra z dzieciństwa, pamiętam że mi się szybko znudziło. Nie podobało mi się też to, że łaziło się
Podesłać Ci prawie oryginalny obraz H3 Complete? :D Zresztą, takiej grze
D&D online, z chęcią - ale to kolejny tytuł w kolejce.
H3 mam, ale nie u siebie - chyba z 3 razy były kupowane, raz 2 dodatki nie dzialały ze sobą, raz mi koleżanka zarysowała płytę, a 3 siedzi u rodziców (i tata gra).
W PoE... też tak robię, ale nie mam pomysłu na postać. Nie
Dawno temu podsunęliśmy z rodzeństwem tacie Colina i śmigał w Subaru, ale Herosów by chyba nie przełknął, zbyt duży przeskok z szachów. Szkoda, pograłbym z rodzicem chętnie ( ͡° ʖ̯ ͡°)
W międzyczasie była amiga, ale mało z niej pamiętam.
A wygląd... Bardzo ważna kwestia, na robieniu postaci spędzam z reguły godziny, a potem i tak ją modyfikuje.