Aktywne Wpisy

Bill_Kilgore +1003
źródło: 1000059447
Pobierz
mirko_anonim +6
✨️ Jak poradzić sobie z problemami w związku z osobą chorującą na nerwicę? Ⓘ
Cześć, od roku jestem w związku z dziewczyną, ma 22 lata, ona choruje na nerwicę lękową.
Mieszka w jednym mieszkaniu w bloku z rodzicami i dziadkami, dowiedziałem się o tym po kilku miesiącach związku. Jej rodzice mają kasę na własne mieszkanie, a z tego co wiem jej ojciec kiedyś nalegał na kupno mieszkania, jej mama nigdy się nie wyprowadziła.
Problem
Cześć, od roku jestem w związku z dziewczyną, ma 22 lata, ona choruje na nerwicę lękową.
Mieszka w jednym mieszkaniu w bloku z rodzicami i dziadkami, dowiedziałem się o tym po kilku miesiącach związku. Jej rodzice mają kasę na własne mieszkanie, a z tego co wiem jej ojciec kiedyś nalegał na kupno mieszkania, jej mama nigdy się nie wyprowadziła.
Problem

Wszystkie inne komentarze będę usuwała, chyba, że będą na prawdę bardzo, bardzo wartościowe.
Jeśli ktoś che, bym dodała go na białą listę, to może poprosić w tym wątku podając krótką argumentację, najlepiej z linkami do 2-3 swoich wartościowych wpisów w ciągu ostatnich 2-3 tygodni.
Skończy się awanturnictwo raz na zawsze w moich wpisach.
Komentarz usunięty przez autora Wpisu
Ogólny zamysł jest dobry- powinno być tak jak na reddicie- każdy user sam wybiera co go interesuje- po tagach które są tematami głównymi, a na Wykopie jest jeden wielki śmietnik (ma to też swoje plusy) ale moim zdaniem to jedna z największych