Aktywne Wpisy
Widzę, że nie wszyscy zarejestrowali, ale niedawno byliśmy świadkami najkrótszego projektu Sebastiana. Marka była nastawiona na wciskanie kredytów, ale Sebastian uznał że to nie dla niego profesja.
Uwaga: to nie troll konto wykopka, co potwierdziłem osobiście u Seby.
#sebcel
Uwaga: to nie troll konto wykopka, co potwierdziłem osobiście u Seby.
#sebcel
źródło: 9A776687-E5A1-473C-B979-90C67A51BFE2
Pobierz
Zelu06 +8
Odpaliłem RE: Village, chwilę pograłem i już mi się podoba.
Chyba nigdy nie czułem w grze takiego napięcia, strachu przed potworami i poczucia grozy jak w zadaniu przetrwania przed lykanami, na początku gry. Skurczybyki były wściekłe, przerażające i warczały.
Wkurza jedynie główna postać. Chłopu odgryźli palce, uczestniczył w wypadku, zabito mu żonę, nabito go na haki, oberwał ciosy potężnym młotem, wbijano mu jakieś kawałki metalu w ciało, a on dalej dyszy¯_(ツ)_/¯ i
Chyba nigdy nie czułem w grze takiego napięcia, strachu przed potworami i poczucia grozy jak w zadaniu przetrwania przed lykanami, na początku gry. Skurczybyki były wściekłe, przerażające i warczały.
Wkurza jedynie główna postać. Chłopu odgryźli palce, uczestniczył w wypadku, zabito mu żonę, nabito go na haki, oberwał ciosy potężnym młotem, wbijano mu jakieś kawałki metalu w ciało, a on dalej dyszy¯_(ツ)_/¯ i
źródło: temp_file9019780210857025206
Pobierz

Tagi - #sosnowiec #dabrowagornicza #czestochowa #bielskobiala (wraz z #bielskiewykoppiwo) #bytom #czechy #zabrze #rudaslaska #siemianowice #tychy #chorzow #cieszyn #raciborz i wykopków z #wroclaw i #krakow też zapraszamy
A teraz do osób ze spam listy wiadomość:
Jest nas trochę chętnych a nawet dużo chętnych i aby było dobrze to parę prostych pytań ale nie są obowiązkowe.
1. Co pijemy?
P--o czy kraft czy obojętne
2. Miejsce - gdzie pijemy?
Czy Biała Małpa czy może Cybermachina czy jeszcze inny lokal (tutaj mogą doradzić mieszkańcy Kato).
Na tą chwilę jest ~50 osób zainteresowanych (wpis lub plus). Gdyby wymagana była rezerwacja to jakieś drobne wpisowe będzie. Cały lokal dla nas. :D
3. Termin - padło parę sugestii
7 sierpnia czy 8 sierpnia (chyba jednak sobota 8 sierpnia będzie lepszym pomysłem)
4. Czy chcesz brać udział w kolejnym spotkaniu (następny weekend - 15 sierpnia np)?
Tak/nie/pasuje mi zawsze :D
5. Czy jesteś na dziś na 100% pewny?
Tak/nie/taktycznie
Jako extra możecie dopisać skąd wyruszacie - bo jest parę osób może z waszego miasta to będzie radośniej :D
Ja akurat z Żor będę wyruszać drabasem/bus brothers :)
Spamlista:
@ojaadaj20: @Nasu: @Stopa_Stefana: @NoSiemanko: @BelleDeJour: @Mrboo: @R039: @FlyOnTheWall: @pinkspiider: @Almost20: @Sonay: @grabaz: @tiris: @slayboos: @a_grits: @IreuN: @misiauo: @siemenso_wariacina: @urs6: @Pankracy911:
1. Kraft/miodowe/smakowe inne
2. Cyber jest spoko.
3. Wyżej
4.
7 bym jeszcze wpadl, niestety sb-nd mnie nie bedzie na 70%
tag #katowicewykoppiwo / #katowicewykopparty aby nie robic zamieszania, zdeklarujcie sie jaki i na bank dam suba, bo wybralbym sie, jak tym razem sie nie uda, to na nastepny meeting.
co do reszty sie niewypowiadam, bo mnie pewno nie bedzie.
2. obojętne
3. lepiej 8, ale w sumie obojętne
4. tak, jeśli wypadnie 16 sierpnia to będę opijać 20 urodziny :)
5. tak, ja + niebieski + ewentualnie kumpel, ale on jest słabo into mirko
Będziemy jechać ze Świętochłowic i mogę kogoś z dalszej lokalizacji przenocować (1 osoba lub para niebieski + różowy)
Komentarz usunięty przez autora