Aktywne Wpisy
hyperlink +33

RenkaRenkeMyje +592
Wykop już obalał deweloperów, rządy, acta i inne gówna, może czas zrobić mocną afere, żeby rząd wziął się za ograniczenie tych zasranych kundli bez kagańców i agresywnych ras wyprowadzanych na spacery przez właścicieli często mniejszych od nich? Jak nie będziemy wywierać presji to nigdy się nic nie zmieni.
#wykop #polska #psiarze
#wykop #polska #psiarze
źródło: temp_file8443835184365025685
Pobierz

#rower
źródło: comment_gC8SDWuoG0oMveFcdgsAxziXh10IXDfO.jpg
PobierzMój ma się dobrze. Foto.
źródło: comment_suEWzBRdQWEMwwi9vajzlhu5IGSz2Pld.jpg
Pobierz@dreaper: lol, jeszcze nie spotkalem kogos kto by tak robil (poza rowerami dla zawodnikow, ktore sa odbudowane co sezon)
Używałeś kiedyś przerzutek z nowymi linkami i pancerzami, potem siadłeś od razu na pięcioletnie z przebiegiem 7tyś?
@zdanek734: Uzywalem kiedys nowych linek i pancerzy i po tygodniu musialem je zmienic! Bo poczulem, ze chodza ciezej niz pierwszego dnia!!!! tas tas tas
@zdanek734: no wiesz co jak piszesz, ze jest tak kosmiczna roznica to juz nie jestem pewien. Kupilem kiedys zestaw linek i pancerzy na alledrogo i tam jak mi przyslali linki przyciete itd, to oni juz je wypakowali i pocieli, to czy byly jeszce nowki? Nie wiem, ale jak wsiadlem potem na rower to nie poczulem rozpierajacej radosci miedzy posladkami, wiec teraz mam watpliwosci