Wpis z mikrobloga

@platynek: To chyba mało ludzi spotkałeś... Używałeś kiedyś przerzutek z nowymi linkami i pancerzami, potem siadłeś od razu na pięcioletnie z przebiegiem 7tyś? Polecam ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
@zdanek734: no nie, spotkalem wielu ludzi, szczegolnie praktykow, a takich teoretykow jak ty to raczej sie nie slucha:) >

Używałeś kiedyś przerzutek z nowymi linkami i pancerzami, potem siadłeś od razu na pięcioletnie z przebiegiem 7tyś?

@zdanek734: Uzywalem kiedys nowych linek i pancerzy i po tygodniu musialem je zmienic! Bo poczulem, ze chodza ciezej niz pierwszego dnia!!!! tas tas tas
  • Odpowiedz
@platynek: Klamki w moim starym bajku chodziły tragicznie po dwóch latach intensywnej jazdy w terenie mieszanym. Po zabłoceniu praktycznie nie było mowy o dobrze działających hamulcach. Na pewno używałeś nowych linek i pancerzy?
  • Odpowiedz
Na pewno używałeś nowych linek i pancerzy?

@zdanek734: no wiesz co jak piszesz, ze jest tak kosmiczna roznica to juz nie jestem pewien. Kupilem kiedys zestaw linek i pancerzy na alledrogo i tam jak mi przyslali linki przyciete itd, to oni juz je wypakowali i pocieli, to czy byly jeszce nowki? Nie wiem, ale jak wsiadlem potem na rower to nie poczulem rozpierajacej radosci miedzy posladkami, wiec teraz mam watpliwosci
  • Odpowiedz