Aktywne Wpisy
Atreyu +979
Moja mama właśnie umarła
Ten wpis miał być prośbą o modlitwę o zdrowie, ale nie zdążyłem. Odeszła o 3 w nocy
Choroba nowotworowa. Pod koniec lutego trafiła do szpitala. Rak przez długi czas nie dawał żadnych objawów. Zaczęło się od zwykłego bólu brzucha. Później stan pogarszał się z dnia na dzień. Najpierw oddział chorób wewnętrznych, pod koniec opieki paliatywnej. Zrezygnowałem z pracy i wróciłem do kraju żeby z nią być, ostatnie dni
Ten wpis miał być prośbą o modlitwę o zdrowie, ale nie zdążyłem. Odeszła o 3 w nocy
Choroba nowotworowa. Pod koniec lutego trafiła do szpitala. Rak przez długi czas nie dawał żadnych objawów. Zaczęło się od zwykłego bólu brzucha. Później stan pogarszał się z dnia na dzień. Najpierw oddział chorób wewnętrznych, pod koniec opieki paliatywnej. Zrezygnowałem z pracy i wróciłem do kraju żeby z nią być, ostatnie dni
Maczuga_Herkulesa18 +378
Załadowałem sie w krypto za 22 tys zł. Za tydzień zawołam plusujących jak na tym wyszedłem ( ͡° ͜ʖ ͡°) #kryptowaluty #gielda #inwestycje #pieniadze #zarabianie
#architektura #urbanistyka #oswiadczenie #warszawa
Moim zdaniem to pomnik historii, symbol tamtych czasów i jako taki powinien pozostać. Brudny jest bo go nie umyłeś. :P
Te tagi zostaw dla dorosłych.
@tytanos: "beka z kogoś, kto ma inne zdanie, niż moje, wyciągnięte na subiektywnych odczuciach, lololol" xD
@krl_krl: jak najbardziej
@fantomasas: bardzo merytorycznie
@tytanos: faktycznie, a o tym się tak nie myśli, 5 wieżowców by tam wybudował
@tytanos: I podatek od wzbogacenia się. Masz zadatki na dobrego socjalistę. ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Gdyby to było możliwe konstrukcyjnie, ja bym był za tym, aby wyburzyć te sale na dole, a zostawić jedynie wieżę.
@tytanos: przecież jest tam całkiem niemały plac (chociaż #!$%@? zagospodarowany) i park z trochę więcej niż "paroma drzewami"
Park by mu zrobili xD Urzędnicy by orgazmu dostali jakby zobaczyli koperty za przepchnięcie ofert na budowę czegokolwiek w tamtym miejscu-pro tip-na pewno niczego dla mieszkańców.
W USA dużo bardziej jak w Polsce.
Stad moja dobra rada dla ciebie - usun konto.
@tytanos: xD
A co się #!$%@?ć? Od razu zaorać całe Centrum i zrobić park. Nie, to będzie mało. Założyć park jeszcze na miejscu Mokotowa i Ochoty.
Parki zamiast miast w każdym mieście! :D
@Bubele:
(moja wypowiedź w całości) Troszkę prymitywna manipulacja z twojej strony. Powinien być zorganizowany międzynarodowy konkurs na organizację tej przestrzeni.
Zacietrzewienie obrońców pałacu sprawia, że ręce opadają.