Aktywne Wpisy

Graner +19

JicchakPerec +6
Przez dzieci nie mam praktycznie czasu na granie, ps5 robi bardziej za mebel jak konsolę, odpaliłem Enter the Gungeon i gdyby nie zbyt wysoki poziom trudności to grałbym dalej. Polećcie jakieś proste i łatwe gry na takie maks 30 minutowe sesje, żeby bez zagłębiania się w fabułę przyjemnie popykać i zaznać relaksu po pracy. Pozdrawiam
#gry #ps5 #ps4 #playstation
#gry #ps5 #ps4 #playstation

źródło: 5d7988b94fa62bb4bfb89e74c57ea23eea30c4dedfc3a270bb6290d9d19f13ff
Pobierz
Ten wpis miał być prośbą o modlitwę o zdrowie, ale nie zdążyłem. Odeszła o 3 w nocy
Choroba nowotworowa. Pod koniec lutego trafiła do szpitala. Rak przez długi czas nie dawał żadnych objawów. Zaczęło się od zwykłego bólu brzucha. Później stan pogarszał się z dnia na dzień. Najpierw oddział chorób wewnętrznych, pod koniec opieki paliatywnej. Zrezygnowałem z pracy i wróciłem do kraju żeby z nią być, ostatnie dni spędzałem głównie w szpitalu
Była najwspanialszą osobą jaką znałem. Tak strasznie żałuję że nie spędziłem z nią więcej czasu.
Nie wiem dlaczego pisze o tym na portalu ze śmiesznymi obrazkami. Może będzie mi trochę lżej
#mikromodlitwa #feels #zalesie
źródło: 1000015118
PobierzJeszcze ten ciemny korytarz w szpitalu.
Powodzenia.
Bardzo dobrze zrobiłeś. Spędziłeś jej ostatnie chwile życia z nią. Nie zostawiłeś jej samej z tym wszystkim. Szacun
@Atreyu: Rak czego?