Aktywne Wpisy

aa-aa +813
Właśnie w radiu jakiś koleś opowiada że problemem jest to że w Polsce są ściągane ciągle używane samochody i jego rozwiązaniem jest to żeby Polacy przestali kupować używane samochody a zaczęli kupować po prostu samochody nowe z salonu facet jest po prostu genialny tak proste rozwiązanie a tyle ludzi na to nie może wpaść fajnie tu z rana naprawdę ekspertów różnych posłuchać w różnych dziedzinach

krucjan +27
Długo wyczekiwałem i kupiłem w końcu baldura na promce w sumie dopiero zacząłem ale muszę wam powiedzieć, że trochę ostudził się mój zapał. Po tym jak się nasłuchałem jak ta gra wręcz ratuje dzisiejszy gejming liczyłem na wsiaknięcie w nią jak bagno od pierwszych chwil, że nie będą widział kiedy pół dnia zleciało jak się zagram tym czasem jest na razie, cóż... średnio.
Poczynając od sterowania
Brakuje mi większego zooma.
Przyśpieszanie
Poczynając od sterowania
Brakuje mi większego zooma.
Przyśpieszanie

Po drodze musiałaby nadać prawo do uruchomienia jako program (✌ ゚ ∀ ゚)☞
Przyznaj się jak często odpalałeś ./configure bez czytania =D
I wgraj LMDE babce
I wgraj LMDE babce
Nie ma backupów, to wersja 3.0 cryptlockera, poprzednie zostawiały. A mówię jej, że Linuksa mogę wgrać(uruchamiałem Mint'a z live usb do przekopiowania tego co się uchowało).
Oczywiście nie, bo taki inny i sobie nie da rady. A w przeglądarce uBlocka brak, za to niezbędny ask toolbar śmiga.
Przyznaję często (╯︵╰,)
@kryptoanarchia: A jaka jest sensowna?
tylko ta ( ͡° ͜ʖ ͡°)
źródło: comment_NYbTSLlCnlU8Ixq8vQGaOPEGPxZW9T26.jpg
Pobierz@Colek: bo Ubuntu to taki Windows wśród linuksów. Mint lepiej ogarnia
Ja mam jakiś fart do Linuksów. Na stacjonarce trzymałem jedną instalację Ubuntu od chyba 8.10 do 13.04- jedną i tą samą tylko aktualizowaną, nigdy się nie sypnęła. Ale za to wyczyny twórców tej dystrybucji zmusiły mnie do zmiany na minta