Aktywne Wpisy
stanley___ +41
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
#nieruchomosci #polska taki wykres dzisiaj dostałem na poparcie argumentów, że Polacy nie chcą się rozmnażać bo wygodnictwo, szkoda tylko że na tym wykresie NAJBARDZIEJ POPULARNĄ odpowiedzią wśród mężczyzn (60%) jest argument NIE MAM WŁASNEGO MIESZKANIA
kto by pomyślał że polak robak nie chcę zakładać rodziny w wynajmowanym mieszkaniu mniejszym niż przepisowy kojec dla psa
TAK UMIERA POLSKA, WŚRÓD ŚMIECHU BETONOWYCH MILIONERÓW
kto by pomyślał że polak robak nie chcę zakładać rodziny w wynajmowanym mieszkaniu mniejszym niż przepisowy kojec dla psa
TAK UMIERA POLSKA, WŚRÓD ŚMIECHU BETONOWYCH MILIONERÓW
Zostałem zrobiony w c---a, 9 miesięcy temu zacząłem gadać z siostrą mojego przyjaciela i z przyjacielem którzy mieli mi ogarnąć robote na wakacje. Byłem tak zawzięty że byłem gotowy pracować po 14h dziennie w szklarni.
Gadaliśmy o tym mniej wiecej co 2 tygodnie przez cały okres czasu. Przez ostatni miesiąc nie odzywa się ani jego siostra ani on. !!!!!!!! CO ZA LUDZIE NIE MOGLI NAPISAĆ ŻE NIE WYPALI TYLKO WALIĆ W C---A I UDAWAĆ ŻE NIC NIE PISZE?
#gorzkiezale #praca #zycietoniebajka #w---w #zalesie #pieniadze #jakzyc
Taka mała rada, jak szukasz roboty za granicą to tylko poprzez rodzinę, bo wtedy masz pewność, że dostaniesz cały hajs itp.
Jak nikt się do Ciebie nie odezwie, to szukaj przez agencję, ale wtedy
Bo jak masz i zbieraliśmy ogorasow to moze cos sie znajdzie.
Ogórki zbierałem ale nie w szklarni tylko na polach.
Ale spytam moze ktoś sie wykruszy albo cos.
Szukaj ogłoszeń na necie teraz sezon wiec duża rotacja.
A ze stron to najlepiej by było używać witryn pośredników, bo te agregatory są zawsze z-----e.