@Simo_Hayha: Wiedziałem, że mi będą spojlerować. Chyba trzeba usunąć komentarz. ( ͡°ʖ̯͡°) Ale najważniejszy u Wrexa to był chyba jednak aktor podkładający głos, no i te cięte riposty ( ͡°͜ʖ͡°)
@Simo_Hayha: Możliwe, ale nie wyobrażałbym sobie jego postaci inaczej. Chyba to przez jego brak wydaje mi się, że dubbing w dwójce jest zbyt cukierkowy.
@Simo_Hayha: pewnie dlatego, że znasz go z polskiej wersji a nie z angielskiej. Najpierw grałem po angielsku, pózniej po polsku i tak wulgarny wrex totalnie mi nie pasuje
@Simo_Hayha: Akurat ja nie grałem facetem, więc nie wiem jak męski głos wyszedł. @Henrar: @Simo_Hayha: Nie grałem po angielsku, więc nie wiem jak Wrex tam wypadł. Jednak tak jak został zrobiony w polskim dubbingu, to pasuje mi do wyobrażenia Krogan, według tego co jest napisane w leksykonie. Poza tym jeden brutalny cham fajnie urozmaicał drużynę "anielskich" bohaterów.
źródło: comment_x6jxT1ISKSUHBBRqa0SciTvH1gzYOoKE.jpg
Pobierz@Henrar: Szczerze mówiąc pasuje mi to do niego.
@Henrar: @Simo_Hayha: Nie grałem po angielsku, więc nie wiem jak Wrex tam wypadł. Jednak tak jak został zrobiony w polskim dubbingu, to pasuje mi do wyobrażenia Krogan, według tego co jest napisane w leksykonie. Poza tym jeden brutalny cham fajnie urozmaicał drużynę "anielskich" bohaterów.