![kmala - #piwowarstwodomowe #winodomowejroboty
Jak to się montuje? Czy czegoś mi nie p...](https://wykop.pl/cdn/c3201142/f1428c42f0fe07dace9f93d3f83e7066daea2c9e68e20408d6caaa7684d9dee1,w400.jpg?author=kmala&auth=b03f11e07d0f938338acc9c83437ddff)
źródło: IMG_20230810_201126
Pobierzźródło: IMG_20230810_201126
Pobierzźródło: temp_file.png6762435434145824250
Pobierzźródło: comment_1607109472n3v9ZRBOKBjVakW1M8Tp7x.jpg
Pobierzźródło: comment_VmqrUrKA2y6RXPVcZqTwAU3pvRCwFy79.jpg
Pobierzźródło: comment_XQ0TxWZCzLuy0QU68cUdcujG69yM1sl5.jpg
PobierzKomentarz usunięty przez autora
źródło: comment_vmBYZODyNzW1B37Yh52wFX0MiJW7MPsI.jpg
Pobierzźródło: comment_C2kR7E3fPVHYn3u2SRzbYdKvBd0ij25d.jpg
PobierzKomentator
od 09.08.2013
Wykoptester
od 11.06.2014
Rocznica
od 21.06.2024
Gadżeciarz
od 26.08.2015
Mikroblogger
od 25.02.2015
Wykop.pl
Cześć, robię pierwszego lagera z brewkitu. Wcześniej robiłem same górniaki. Fermentacja trzeci tydzień, początkowe blg około 15, tydzień temu 3,5 obecnie coś między 1 a 2 i już nie zjeżdża. Nie przelewalem na cichą, po 2 tyg dodałem chmiel na zimno. Dziwne jest to, że cały czas dość intensywnie bulka, a przy pobieraniu próbek widać, że piwo jest dość nagazowane. Drożdże z brewkitu