Aktywne Wpisy
KorpoRozowa +5
Jestem ciekawa co o tym myślicie, bo mi coacherki zaczęły wjeżdżać na psychę.
Ja mam dwadzieścia kilka lat i pracuję w korpo, zarabiam ok. 4300 zł na rękę. Mój chłop, rówieśnik, pracuje fizycznie, robi nadgodziny i zarabia ok. 6000 zł na rękę. Mieszkamy razem, w małym mieście, w mieszkaniu mojej mamy, więc nie obciąża nas odstępne co miesiąc. Mamy wspólne konto w banku, na które przelewamy co miesiąc taką samą kwotę i z
Ja mam dwadzieścia kilka lat i pracuję w korpo, zarabiam ok. 4300 zł na rękę. Mój chłop, rówieśnik, pracuje fizycznie, robi nadgodziny i zarabia ok. 6000 zł na rękę. Mieszkamy razem, w małym mieście, w mieszkaniu mojej mamy, więc nie obciąża nas odstępne co miesiąc. Mamy wspólne konto w banku, na które przelewamy co miesiąc taką samą kwotę i z
Co uważacie za bardziej sprawiedliwe?
- Wpłacanie takiej samej kwoty na konto 69.0% (823)
- Wpłacanie procentowe od wypłaty np. po 40% wypłaty 31.0% (369)
hyperlink +20

poprzedni wpis
#css #webdev #html #css3 #programujzkardawem #chwalesie #minecraft
źródło: comment_RTwwcaruU9jxsKGZfKpL6qtYwxWGgwMV.jpg
PobierzKomentarz usunięty przez autora
(uzywajac checkboxow/radio, cos w stylu input[value="skrzydlaDoGory"]:checked ~ .skrzydla { /*css*/ })
Właśnie tak będzie działać.
Javascript jedynie będzie zmieniał automatycznie wartości checkboxów. A z animation w CSS zrezygnuję, bo animation i transition się nie lubią.
ja to zrobilem tak kiedys: http://rbielawski.pl/person (prawdopodnie moze sie sypac pod nie-chromem ;); na oczach jest i animacja, i transition na :hoverze)
Lepszym rozwiązaniem będzie setTimeout z funkcją w JS, który przełącza przyciski radio wtedy, gdy kura się porusza.