Wpis z mikrobloga

Dobra drogie Mirasy potrzebuje waszej pomocy dlatego prosze o pare plusów zeby bylo widac troche tego posta. Jako, że zalatany ze mnie czlowiek(studia, praca, czasem cos porucham) to mam malo czasu zeby ogarnac samodzielnie ten temat od a do z. Do rzeczy, poszukuje pokoju w Warszawie do wynajęcia na okres około 3 miesiecy (od 1 lipca do konca wrzesnia), poniewaz ogarnalem sobie staż moich marzeń, niestety bezpłatny dlatego teraz ciulam na ochronie za 7 na godzine, by odłożyć jak najwiecej hajsów na zycie w stolicy. Poszukuje pokoju w okolicach ulicy wyczółki (kolo lotniska Chopina), ale poradzę sobie także w takich dzielnicach jak Mokotów, Ursynow, kabaty. Jeden pokoik, z materacem , biurkiem i prądem. Pije, pale (ale nie musze tego robic w domu), mam przebranie smoka na grube melanże, fajny ze mnie chlopak, pożartuje czasem cos ugotuje i posprzątam po sobie. W łazience czasami śpiewam, najcześciej sa to moje interpretacje starej molesty i wwo. Zwierzęta lubie i mi nie przeszkadzają. W domu mnie cześciej nie bedzie niz bede. Jak macie uciążliwego sąsiada to moge mu jebnac klapsa na dziąsło, natomiast starszej sąsiadce pomoge wnieść zakupy. Pokoju szukam po kosztach, jestem w stanie dac 700 zl z opłatami co miesiac, wiem ze niedużo, ale jak mowilem, ciezko lekko zyc. Pisalem ogłoszenia na fejsie w roznych dzikich grupach ale bez odzewu dlatego licze ze tutaj cos ugram. MIRASY PLS HELP ME. Taguje: #warszawa #sloiki #pytanie #prosba #problemypierwszegoswiata #mieszkanie #oswiadczenie #marzenia
  • 10