Aktywne Wpisy
Napedikr +343
Ktoś mi powie dlaczego pomimo skumulowanej prawie 50% inflacji, nikt nie planuje waloryzacji kwoty wolnej od podatku oraz progu podatkowego w tym kraju? To jest skandal większy niż kredyt 0% w #nieruchomosci . W drugim progu relacja netto do brutto to 50%.. Z 10tys brutto na konto wpada 5tys, jeśli to nie jest kradzież to jak to nazwać?
#praca #podatki #ekonomia
#praca #podatki #ekonomia
Filozofwdresiee +195
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
#jkm #polityka
Zabawne, bo prawaczę mocno, ale od początku wróżyłem ser Januszowi krótką "karierę" - bo on po prostu sam się usilnie starał nie mieć poparcia.
Janusz miał niszczyć UE od środka a śpi i gra w pasjansa.. ktoś tu nas ładnie w #!$%@? zrobił ( ͡° ʖ̯
@forn: Niby wszystko prawda, ale akurat w kampanii wyborczej na te tematy się generalnie nie wypowiadał - po prostu ciągle mu wyciągano jego wcześniejsze głupie wypowiedzi.
JANUSZ UFAM TOBIE !!!!
@tfuj_pszyjaciel: Mam tak samo, z tym, ze nie skreslalbym Kukiza, bo mam nadzieje, ze do wyborow sie ogarnie i np. te jowy zamieni na system, ktory funkcjonuje w Australii.
@Ficu: Ktoś czyli ja. I muszę przyznać, że porządnie mnie tym #!$%@?ł bo pokładałem w nim ostatnią nadzieję na normalność...
"Ej Mati, nie jesteśmy już za Korwinem"