Wpis z mikrobloga

Kto uważa że KORWiN jest spalony politycznie i nigdy już nie osiągnie więcej niż 4% w wyborach niech da plusa. Kto nadal jest naiwny i wierzy w jego boskość niech scrolluje dalej.

#jkm #polityka
  • 99
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@erbo: Największym Januszem polityki to ostatnio jest pan Janusz we własnej osobie ( ͡° ͜ʖ ͡°) A zaraz zanim jego imiennik, również Janusz, tylko że z tej "tolerancyjnej" strony mocy ( ͡° ͜ʖ ͡°)

Zabawne, bo prawaczę mocno, ale od początku wróżyłem ser Januszowi krótką "karierę" - bo on po prostu sam się usilnie starał nie mieć poparcia.
  • Odpowiedz
@Wirtuoz: zgadzam się że już nie dostanie więcej niż 4%, ale jeszcze na niego zagłosuję. Ostatni raz i mam wrażenie, że jak nie wyjdzie t on też będzie miał swój ostatni raz. Wydaje mi się że porażka w prezydenckich nim wstrząsnęła, bo okazało się że jest spoko antysystemowców, tyle że oni nie chcą głosować na niego.
  • Odpowiedz
a Korwin #!$%@?ł jak potłuczony swój standardowy bełkot o lekkiej pedofilii, trochę gwałceniu + Hitlerze

@forn: Niby wszystko prawda, ale akurat w kampanii wyborczej na te tematy się generalnie nie wypowiadał - po prostu ciągle mu wyciągano jego wcześniejsze głupie wypowiedzi.
  • Odpowiedz
@soltysek: Skoro wie do czego dąży i jest inteligentny, to jego celem było co najwyżej zwrócenie na siebie uwagi. Albo ośmieszanie idei prawicowych i wolnorynkowych. Nie wmówisz mi że ktoś inteligentny przez 25 lat nie jest w stanie ogarnąć przyczyn swoich politycznych porażek ;)
  • Odpowiedz
@Wirtuoz: Myślę, że albo podchodzi do tego w taki sposób "Ileż można słuchać lewackiego #!$%@?. Jeszcze trochę i tym przesiąknę, trzeba się wyłączyć", albo akurat była przerwa lub mało istotny temat. Ale faktem jest, że z takim doświadczeniem politycznym popełnia zdecydowanie za dużo błędów.
  • Odpowiedz
@Wirtuoz: Ktoś już wspomniał, ale żenującym filmikiem stracił zaufanie u poważnego elektoratu, zyskał jedynie szacunek gimbazy. Prezydent RP strzelający do lewaków... Tak strzelić sobie w stopę potrafi tylko Janusz.
Ficu - @Wirtuoz: Ktoś już wspomniał, ale żenującym filmikiem stracił zaufanie u poważ...
  • Odpowiedz
@Wirtuoz: nawet mnie zaczał #!$%@?ć. Jak go nie schowają przy następnych wyborach to nie ide w ogóle głosować. Chyba, żę powstanie jakaś konkretna partia. Nie mówie o PO_Bis i parti kukiza bo to jeszcze gorsze.

@tfuj_pszyjaciel: Mam tak samo, z tym, ze nie skreslalbym Kukiza, bo mam nadzieje, ze do wyborow sie ogarnie i np. te jowy zamieni na system, ktory funkcjonuje w Australii.
  • Odpowiedz
Ktoś już wspomniał, ale żenującym filmikiem stracił zaufanie u poważnego elektoratu, zyskał jedynie szacunek gimbazy. Prezydent RP strzelający do lewaków... Tak strzelić sobie w stopę potrafi tylko Janusz.

@Ficu: Ktoś czyli ja. I muszę przyznać, że porządnie mnie tym #!$%@?ł bo pokładałem w nim ostatnią nadzieję na normalność...
  • Odpowiedz