Aktywne Wpisy

pogodny_mis65 +174
Rozwalił mnie ostatnio mój wujek na chrzcinach. Rodzicami dziecka byli weganie i na obiad podano stek z kalafiora, a on tak spojrzał i powiedział do żony głosem paździocha „A co to za g---o..” xD I miał w sumie racje. #gotujzwykopem #jedzenie

Metylo +106
Najebiesz się, porzucisz życie rodzinne, przeżyjesz zawał a wypowiedzenie i tak cie czeka po L4
#korposwiat #pracbaza #korpo #linkedin
#korposwiat #pracbaza #korpo #linkedin
źródło: temp_file5330840817738437307
Pobierz

W czerwcu kończy mi się umowa z #vectra, mam dosyć ich dziadowskiego internetu z pingiem 2000 gdzie ich poradą na rozwiązanie jest podpiąć się ethernetem i zmienić kanał w routerze. Przechodzę do #upc w #warszawa ale w międzyczasie pogooglowałem trochę i z tego co widzę raz UPC rozdaje routery Thomsona, raz Cisco i jeszcze jakieś inne. Generalnie ile ludzi tyle opinii, ale tutaj pytanie. Czy mogę z UPC negocjować aby dali mi jakiś lepszy router? Tzn biorąc pod uwagę np. to że Thomson może być *ujowy, czy mogę prosić od nich, żeby dali mi router Cisco ? No i jakie wy mireczki z #upc macie routery i jak sobie one radzą ?
tez nie wiem co macie ze jak ktoś cos odpadli cus juz ping over 9000.. ja czasami pobieram na maksa z moim łączem i w csgo dalej normalny ping