Aktywne Wpisy

potatowitheyes +629
#ksiazki #lost #seriale
Jak zaczynałem oglądać Zagubionych miałem jakieś 16-17 lat. Najbardziej lubiłem Sawyera. Imponował mi, był taki nieokrzesany, pewny siebie, groźny. No i kleiła się do niego Kate ( ͡° ͜ʖ ͡°)
I w pewnym odcinku widzę, że ten twardziel siedzi i czyta książkę. Bardzo mi to nie pasowało do tego bohatera, ale równocześnie wzbudziło moją ciekawość. Odpisałem tytuł "Of Mice and Men" i po
Jak zaczynałem oglądać Zagubionych miałem jakieś 16-17 lat. Najbardziej lubiłem Sawyera. Imponował mi, był taki nieokrzesany, pewny siebie, groźny. No i kleiła się do niego Kate ( ͡° ͜ʖ ͡°)
I w pewnym odcinku widzę, że ten twardziel siedzi i czyta książkę. Bardzo mi to nie pasowało do tego bohatera, ale równocześnie wzbudziło moją ciekawość. Odpisałem tytuł "Of Mice and Men" i po
źródło: temp_file5318363928603714057
Pobierz
orange3443 +34
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...

--.. . .--. ... ..- .-.. / -- .. / ... .. . / -.- --- -- .--. ..- - . .-. / .-- -.-. .... --- -.. --.. . / -. .- / -- .. .-. -.- --- / .--. .-. --.. . --.. / - . .-.. . --. .-. .- ..-.
@lolman: no to masz problem,
... .--. .-. --- -... --- .--- / .-- .-.. .- -.-. --.. -.-- -.-. / .. / .-- -.-- .-.. .- -.-. --.. -.-- -.-.
@lolman: ..- ... ..- -. / -.- --- -. - ---