Wpis z mikrobloga

#android #problem #kiciochpyta

Mój telefon się dzisiaj chyba obraził na mnie i wywala mi coraz więcej błędów.. Najpierw Handcent począł się "pieprzyć". A teraz Wi-Fi.

Gdy wczoraj się łączyłem nie było żadnych problemów, a teraz łączy się, łączy, a potem wyskakuje: "Uniknięto połączenia internetowego o niskiej jakości". Nooo.. Ciekawe, że to jest to samo łącze, które wczoraj było " wyższej jakości".

Macie pomysły, co można zrobić, by działało ? :<

CM9 i Live With Walkman. Restart telefonu nie pomaga w ogóle.
  • 63
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@GrabkaMan: to wgrałem, poprzez flashboota. Teraz włącza mi się logo FreeXperia na chwilę, po czym ten czarny ekran jak mówiłem. Zauwazylem ze to się dzieje za kazdym razem, niewazne czy próbuję włączyc CWM czy normalnie wlaczyc telefon. Chyba, ze zle włączam CWM, ale robię tak jak tutaj pisze "While the device reboots, press the Volume rockers a few times to load recovery."
  • Odpowiedz
@GrabkaMan: Super. Tak jak czytałem na różnych XDA to jest najczesciej polecanym launcherem, w markecie jest z tego co wiem w pierwszej dziesiątce najpopularniejszych aplikacji, więc to też coś mówi ;D Ogólnie wszystko jest bardzo przejrzyste, mnóstwo opcji do konfigurowania, no i bardzo szybko chodzi. Niestety nie mam porównania z innymi launcherami, ale polecam.

A języki można w ustawieniach zmienić ;D
  • Odpowiedz
  • 0
Oj. Zdecydowanie. Jak wgrales juz 9 to się nie zastanawiaj tylko wygrywaj tak samo dyszke! Jest dla czego się męczyć. Juz ma pierwszy rzut oka wygląda lepiej...

@Trzepaczka:
  • Odpowiedz
@GrabkaMan: Myślałem, że mówiąc o siatce aplikacji masz na myśli menu :D Tutaj masz darmową wersję, przetestuj ją sobie. Niedługo wielkanoc, to powinny jakieś promocje być w markecie, może akurat coś spuszczą ;D
  • Odpowiedz