Aktywne Wpisy
f9JXBEArQ2H4TKl +337
Bezwarunkowy dochód podstawowy już istnieje.
Tyle że nie w formie czeku od państwa.
Istnieje jako bullshit jobs — stanowiska, które nie tworzą realnej wartości, ale zapewniają stabilną pensję, benefity i poczucie bycia „zajętym”.
Korporacyjne role, w których głównym zadaniem jest bycie obecnym, chodzenie na meetingi i picie kawy między jednym „syncem” a drugim.
To
Tyle że nie w formie czeku od państwa.
Istnieje jako bullshit jobs — stanowiska, które nie tworzą realnej wartości, ale zapewniają stabilną pensję, benefity i poczucie bycia „zajętym”.
Korporacyjne role, w których głównym zadaniem jest bycie obecnym, chodzenie na meetingi i picie kawy między jednym „syncem” a drugim.
To
źródło: image
Pobierz
KosmicznyBarszcz +1008
Jesteście gotowi na najgorszy świąteczny mem? Trzymam go na dysku od miesięcy, doczekał się XD
#heheszki #humorobrazkowy #opiebandyto
#heheszki #humorobrazkowy #opiebandyto
źródło: IMG_4892
Pobierz

Mój telefon się dzisiaj chyba obraził na mnie i wywala mi coraz więcej błędów.. Najpierw Handcent począł się "pieprzyć". A teraz Wi-Fi.
Gdy wczoraj się łączyłem nie było żadnych problemów, a teraz łączy się, łączy, a potem wyskakuje: "Uniknięto połączenia internetowego o niskiej jakości". Nooo.. Ciekawe, że to jest to samo łącze, które wczoraj było " wyższej jakości".
Macie pomysły, co można zrobić, by działało ? :<
CM9 i Live With Walkman. Restart telefonu nie pomaga w ogóle.
Przy okazji, jeśli możesz to powiedz z czego korzystałeś przy robieniu roota. Ja się swego czasu przymierzałem, ale widziałem kilka różnych sposobów i nie wiedziałem który wybrać z tej racji, że jestem zielony.
Odblokowałem bootloader i normalnie wgrałem CM9, który automatycznie był z rootem już. :)
Ale teraz już to mogę zrobić szybciej, bo już wiem co i jak. Zaraz w zasadzie będę zmieniał na CM10.
Ale przed odblokowaniem najlepiej zapisz sobie dane - titanum backup. Bo podczas tego stracisz wszystko. ;)
Na drugiej stronie piszą nawet, że tą metodą nie traci się gwarancji. Jak myslisz, korzystać z tego, czy lepiej jechac wg instrukcji z CM?