Wpis z mikrobloga

@RodowitySloik: nie poddawaj się, to próba sił. Gdybyś jebnął to w cholerę i poszedł do kompa, jak tu ktoś doradzał, to wtedy byłbyś spalony, ale póki próbujesz i walczysz, jesteś facetem i z czasem nabierzesz szacunku teścia.
  • Odpowiedz
@Visq: Nie oszukujmy się, to zasłużone obelgi. Dorosły facet, który zaraz ma wziąć ślub nie umie zmienić koła w smaochodzie. Sorry, @RodowitySloik, ale taka prawda. Też załamałbym się gdybyś miał być moim zięciem. Oczywiście wiemy, że jest pewna pokoleniowa różnica, że teraz już nie każdy facet musi być "złotą rączką", ale jednak w małżeństwie ktoś musi mieć jaja i umieć używać wiertarki.
No i skoro teść już o
  • Odpowiedz
  • 407
@Creder: obrażanie kogoś, kogo przyjęło się do rodziny to patologia, niezależnie od tego czy potrafi zmienić koło czy nie.
  • Odpowiedz
  • 12
@Visq: potrafię rozróżnić obrażanie od męskiego pstryczka chociaż część z Was pewnie zareagowałoby agresją ja nie, bo mam zajebiście silną psychikę ;) i szacunek do starszych przede wszystkim.
  • Odpowiedz
  • 49
@RodowitySloik: nie chodzi mi o agresję czy okazanie braku szacunku, ale nie wyobrażam sobie ze moj tesciu mowi do mnie "kogo sobie moja corka wybrala" a ja robie smutnazaba.gif
  • Odpowiedz
@RodowitySloik: powiedz mu, że w takim razie w----------z w 2 sekundy do domu i wesołych świąt. Szacunek do starszych, bo są burakami? Ktoś na Ciebie pluje a Ty otwierasz parasol.

jednak w małżeństwie ktoś musi mieć jaja

@Creder: zajebiste jaja, kulić ogon po obelgach.
  • Odpowiedz