@butterfly: Z serii #problemypierwszegoswiata - lubie te Twoje posty, ale przeglądanie tagów #badoo itp. kończy się głównie na topieniu się w nich ( ͡°ʖ̯͡°) Szkoda zczarnolsitować, bo nie chcę przegapić, trudno żyć....
@butterfly: Halo, Centrum Onkologii? Proszę o interwencję w internecie pod adresem: wykop.pl ul. gorące. Tak, dzielnica to mirko. Proszę o rychły przyjazd- mamy tutaj szybko rozprzestrzeniające się ognisko złośliwego raka oczu.
@Michau89: każdy z moich facetów był poznany przez internet. Z paroma udało mi się też spotkać ostatnio. Wrażenia pozytywne, jak juz się z kimś spotykam, to musi mieć coś w głowie.
@butterfly: serio? o.O Z kolei z mojej strony nigdy mi nie udało się wejść w związek z kobietą poznaną w internecie. Zawsze poznawałem w innych okolicznościach :)
Strona główna Allegro na święta 2006, czyli 19 lat temu. Tak, to jest cała strona główna portalu bez żadnych zablokowanych reklam. No i komu kuźwa przeszkadzał taki internet? xD #allegro #internet #webdev #nostalgia #kiedystobylo
#podbojeiprzeboje #januszepodrywu #podryw #badoo #twoo
źródło: comment_RYxHmnpSfsT7VlBzHG2c0iIXtIcZxkC5.jpg
Pobierzźródło: comment_gGMGVjfHjS1vek2wW83V50gfjOEkwanx.jpg
PobierzZ kolei z mojej strony nigdy mi nie udało się wejść w związek z kobietą poznaną w internecie.
Zawsze poznawałem w innych okolicznościach :)