Wpis z mikrobloga

Odpaliłem CS:GO. Jak to jest, że obcokrajowcy mogą rozmawiać normalnie, a dorwie się Polandia do mikrofonów i przeważnie słychać tylko "pysk szmato" albo "spier***** putinowcu" z przepiękną barwą głosu wzkazującą na przełom podstawówki i gimnazjum czy też na ludzi naprawdę nieskalanych jakąkolwiek myślą. Wszedłem, pograłem chwilę i wyszedłem, wstyd i żenada.
#csgo #gorzkiezale
  • 11
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@bangitispregnant: no co Ty gadasz wczoraj zagrałem sobie sam mm i trafiłem na 3 Polaków i Niemca 2 jakieś studenciaki i gimba przed mutacja. Wszyscy gadalismy po ang tak żeby Niemiec nas zrozumiał, nawet gimba mówiła po ang chociaż jego ang był dość przykry to jednak się starał.

Zalezy jak trafisz, nie ma reguły.
  • Odpowiedz
@bangitispregnant: ja nawet nie podejmuję dyskusji z takimi typami, sam zacząłem niedawno grać w CS-a, czasem po prostu coś straszliwie s-------e i słyszę piskliwy głos "omg noobie, w---------j, jak ja mam grać z kimś takim?".

Ale nie odzywam się, tylko sobie śmieszkuję, że dla jakiegoś grubego 12 latka ta gra to sens życia.
  • Odpowiedz
@bangitispregnant: nic nowego, sam mam kumpla który biegle mówi po angielsku, ale woli powiedzieć "zamknij morde szmato" i przez to co 2mecze kończy z banem ( ͡° ͜ʖ ͡°). Cóż jedni mają trolla w dna, a drudzy nie są dostatecznie wyedukowani.
  • Odpowiedz