Wpis z mikrobloga

@technocraticunion:

1. Bardzo trudne pytanie. Ciężko porównywać dwa całkowicie inne systemy. O samym systemie mogę powiedzieć tyle, że chodzi bardzo dobrze, sam CyanogenMod ma masę opcji i wydaje mi się, że nie ustępuje w tak dużym stopniu iOS jak to miało miejsce kiedyś. Jeśli chodzi o płynność działania, to chodzi świetnie, osobiście nie zauważyłem żadnych ścin, czy wyłączania aplikacji.

2. Wad jako tako sam telefon raczej nie ma. Jeśli chodzi o
  • Odpowiedz
@artos: to jeśli ciężko porównać do apple, to może wiesz jak wypada ten słynny flagkiller w zestawieniu z sgs5?
Jeśli to też trudne pytanie to wiesz, nie odpowiadaj i tak jestem Ci wdzięczyny motzno :)

a oneplus one może się ładować indukcyjnie?
  • Odpowiedz
@technocraticunion: Jeśli chodzi o ładowanie indukcyjne, to sam telefon nie posiada wbudowanej ładowarki indukcyjnej, ale jest na to prosty patent. ( ͡° ͜ʖ ͡°)

Oczywiście są również bardziej skomplikowane mody jak np. zamontowanie tego pod baterią, bez konieczności podpinania pod port usb.

Jeśli chodzi o porównanie do S5, to jest masa różnych zestawień z OPO w internecie. Mógłbym napisać oczywiście swoje spostrzeżenia, ale boje się, że
artos - @technocraticunion: Jeśli chodzi o ładowanie indukcyjne, to sam telefon nie p...
  • Odpowiedz
@artos: a używałeś jednego i drugiego? może być nawet subiektywne, szczególnie jakbyś mógł powiedzieć do czego najczęściej używasz smartfonu i jak to się sprawdza przy jednym i drugim. bo takich porównań parę już obejrzałem i w zasadzie pozostaje niezdecydowany.. dzięki ogólnie za poświęcenie czasu :D
  • Odpowiedz
@artos: co z baterią ? bo na papierze może ładnie wyglądać a na jak tak dosyć duże urządzenie to może nieźle zżerać baterię.

a masz opo tego przeznaczonego na rynek chiński czy europejski?
  • Odpowiedz