Programista PHP Jeżeli znasz PHP, MySQL, XHTML, CSS, AJAX, SVN, OMG i WTF to możliwe, że właśnie Ciebie szukamy!
Miejsce pracy:
- Biuro marzeń przy najpiękniejszej ulicy w Poznaniu
Wymagania:
- Bardzo dobra znajomość PHP i MySQL - Dobra znajomość XHTML i CSS - Dobra znajomość JavaScript i AJAX - Znajomość systemów kontroli wersji SVN - Znajomość języka angielskiego - Umiejętność pracy zespołowej
Oferujemy:
- Praca na pełen etat w dynamicznie rozwijającej się firmie - Atrakcyjne wynagrodzenie - Przyjazną, rodzinną atmosferę - Możliwość rozwoju zawodowego - Dostęp do najnowszych narzędzi i technologii
Jeżeli jesteś zainteresowany, wyślij swoje CV wraz z listem motywacyjnym na adres biuro@wykop.pl. Nie zapomnij dołączyć oświadczenia: "Wyrażam zgodę na przetwarzanie moich danych osobowych zawartych w mojej ofercie pracy dla potrzeb niezbędnych do realizacji procesu rekrutacji przez Wykop Sp. z o. o. z siedzibą przy ul. Zakręt 8 , 60-351 Poznań zgodnie z ustawą z dn. 29 sierpnia 1997r. o ochronie danych osobowych".
Ale narzekacie ;P. Ja jak szukałem pracy, to nie widziałem ani razu ogłoszenia, w którym zarobki byłby ściśle określone. Zresztą na rozmowach często pytają o to ile chcesz zarabiać, m.in. po to żeby wiedzieć, czy i jak samemu wyceniasz swoją wiedzę. Poza tym to nie te czasy, że "czy się stoi czy się leży" i zarobki zależą zarówno od tego jaki się będzie miało zakres obowiązków, czyli jak pójdzie rozmowa kwalifikacyjna i
Nie wiem czy już ktoś to napisał bo nie czytałem wszystkich komentarzy ale nie podadzą konkretnie wynagrodzenia bo w żadnej firmie na tym etapie rekrutacji nie podaje się kwoty wynagrodzenia. Proste, zgłosi się ktoś, kto chce pracować jako programista na wykopie a nie ktoś kto leci na kase.
taki skrocony przyklad jak moj kolega specjalista w pewnej waskiej dziedzinie postanowil zmienic prace aby podwyzszyc sobie poziom zycia - no bo mial wieksze doswiadczenie itd. a w aktualnej firmie nie kwapili sie z podwyzkami. znalazl ogloszenie w warszawie, firma zajmowala sie jego dziedzina. oczywiscie nie podali wynagrodzenia, ale on wierzyl ze bedzie mial lepiej - szczegolnie ze to warszawa, to powinien wiecej dostac. stracil tylko pieniadze na
Jeżeli znasz PHP, MySQL, XHTML, CSS, AJAX, SVN, OMG i WTF to możliwe, że właśnie Ciebie szukamy!
Miejsce pracy:
- Biuro marzeń przy najpiękniejszej ulicy w Poznaniu
Wymagania:
- Bardzo dobra znajomość PHP i MySQL
- Dobra znajomość XHTML i CSS
- Dobra znajomość JavaScript i AJAX
- Znajomość systemów kontroli wersji SVN
- Znajomość języka angielskiego
- Umiejętność pracy zespołowej
Oferujemy:
- Praca na pełen etat w dynamicznie rozwijającej się firmie
- Atrakcyjne wynagrodzenie
- Przyjazną, rodzinną atmosferę
- Możliwość rozwoju zawodowego
- Dostęp do najnowszych narzędzi i technologii
Jeżeli jesteś zainteresowany, wyślij swoje CV wraz z listem motywacyjnym na adres biuro@wykop.pl. Nie zapomnij dołączyć oświadczenia: "Wyrażam zgodę na przetwarzanie moich danych osobowych zawartych w mojej ofercie pracy dla potrzeb niezbędnych do realizacji procesu rekrutacji przez Wykop Sp. z o. o. z siedzibą przy ul. Zakręt 8 , 60-351 Poznań zgodnie z ustawą z dn. 29 sierpnia 1997r. o ochronie danych osobowych".
Nie wiem czy już ktoś to napisał bo nie czytałem wszystkich komentarzy ale nie podadzą konkretnie wynagrodzenia bo w żadnej firmie na tym etapie rekrutacji nie podaje się kwoty wynagrodzenia. Proste, zgłosi się ktoś, kto chce pracować jako programista na wykopie a nie ktoś kto leci na kase.
taki skrocony przyklad jak moj kolega specjalista w pewnej waskiej dziedzinie postanowil zmienic prace aby podwyzszyc sobie poziom zycia - no bo mial wieksze doswiadczenie itd. a w aktualnej firmie nie kwapili sie z podwyzkami. znalazl ogloszenie w warszawie, firma zajmowala sie jego dziedzina. oczywiscie nie podali wynagrodzenia, ale on wierzyl ze bedzie mial lepiej - szczegolnie ze to warszawa, to powinien wiecej dostac. stracil tylko pieniadze na
ulica zakret..lezka w oku sie kreci. za liceum chodzilim tam i pyly tanie wina...swoja droga tanie wina sa dobre bo sa tanie i sa dobre.