Aktywne Wpisy

Jogi4 +12
Dlaczego jak płacę za butelkę wody, to płacę tą zasraną kaucję pieniędzmi, które mógłbym wydać w każdy inny sposób, w każdym innym miejscu. Dlaczego natomiast te pieniądze są "zwrcane" jako bon do konkretnego sklepu, w którym zwram te butelki. Według mnie to i tak jest wymuszenie bo nie mogę wtedy tych pieniędzy wydać jak ja chcę, tylko jestem zmuszony do wydania w konkretny sposób
#kaucja #panstwozdykty
#kaucja #panstwozdykty
gabrysia2137 +1

Jedno z najciekawszych narzędzi jakich używamy w #pracbaza #uk
85k$
Mierzy z dokładnością do mikrona
http://www.dirdim.com/prod_digitizers.htm
źródło: comment_5jViOQa9NpwwrnYZkD8unSK0GXJE3Lx8.jpg
Pobierzchyba się pomyliłeś, do 0,017mm mierzy. Mimo wszystko fajna rzecz
źródło: comment_G5ETdS3iOj11TMcJl8RQxOtk6tOJYRYM.jpg
Pobierz@petalchaser: dokładnie, jestem zdania że takie rzeczy potrafią mierzyć z dokładnością do setki z resztą robiłem kiedyś porównanie między faro a wenzlem i różnice oscylowały pomiędzy 0,004- 0,01 mm.
źródło: comment_sE8JFh9fRl9LOkUr6TDEvEptCKO3Gqlq.jpg
PobierzKomentarz usunięty przez autora
Wyobraź sibie, że mierzą mi tym sztuke przed i po spawaniu, nie dość że spawanie samo w sobie trudne bo niedostępne, to jeszcze ma zaliczyć 100% xray i nie moge zrobić odchylenia więcej niż 0,5mm bo idzie potem na cnc
źródło: comment_iLeolDRVkAgHpUp9QStIS2ps7akyQwAD.jpg
PobierzNo a jakieś n-----------e ruskim czujnikiem ew podgrzewanie nie wchodzi w grę ? No i jak dla mnie 0,5 to przesada jest powinni zostawiać więcej naddatków dla cnc, ale może tu chodzi o to, że ktoś zgłosił taki kaizen, że można mniej i