Aktywne Wpisy

pogodny_mis65 +148
Rozwalił mnie ostatnio mój wujek na chrzcinach. Rodzicami dziecka byli weganie i na obiad podano stek z kalafiora, a on tak spojrzał i powiedział do żony głosem paździocha „A co to za g---o..” xD I miał w sumie racje. #gotujzwykopem #jedzenie

Metylo +101
Najebiesz się, porzucisz życie rodzinne, przeżyjesz zawał a wypowiedzenie i tak cie czeka po L4
#korposwiat #pracbaza #korpo #linkedin
#korposwiat #pracbaza #korpo #linkedin
źródło: temp_file5330840817738437307
Pobierz

Komentarz usunięty przez autora
@UnhandledException: Tak, Windows ma pełnoprawnego shella pod postacią PowerShell.
Tylko problem jest w tym, że ogólne środowisko Linuksa jest dużooooooooooo szersze (mam na myśli, że znając Basha i ulubione programy możesz tworzyć całe aplikacje - instalatory systemów, wypalarki płyt, graficzne oprogramowanie)
Każdy ma różne potrzeby i nie ulega to wątpliwościom, część skryptów pewnie można kopiować między platformami z niewielkimi zmianami
Tylko ogólny Bash to nie tylko "skopiuj, usuń, usuń linijkę", ale setki potężnych aplikacji w stylu - przekaż mi USB po sieci, wyświetl okienko graficzne, wypal płytę DVD, stwórz mikro serwer WWW (w jednej linijce). Być może