Aktywne Wpisy

annlupin +23
co se tam myślisz w głowie
źródło: annlupin876540
Pobierz
Pentylion +14
wachta typu smutna i niewyspana, nie bede pił kawy to moze potem bede mogl zasnac. Ucho swędzi od srodka, w wymiarze ktorego nie da sie podrapać. Ruch spory, noc jasna, kolejna, juz 6 zmiana czasu w tej podrozy.
źródło: temp_file233156410677794284
Pobierz

#post #chrzescijanstwo
fruwam, kwitnę, jestem nakręcona, mega radość.. :) próbuj chociaż 10 dni..
1. na urodziny mówiłam znajomym, że mogą mi kupować w prezencie mięso (kabanosy, zamrożone kaczki, jagnięcinę itp) więc jak mega mięsożerna osoba też miałam obawy czy dam radę i chociaż na początku jest ciężko - teraz jest ok. korzystam z przypraw - curry (do bigosu), lubczyk (do leczo), imbir (do marchewki), goździki (do zupy cebulowej).. ciekawe smaki mi
właśnie jestem ciekawy, czy bez mięsa też może coś równie dobrze smakować jak z nim.
Wiem o co chodzi z tym odczuwaniem głodu. Próbowałem niedawno czegoś na kształt, ale nie stricte tego postu, przez uwaga... 2 dni, niby mało, ale jednak czuć różnicę. Człowiek prawie nie je nic, w porównaniu do wcześniej, a jednak nie czuje się takiego głodu, jak po 4h od zjedzenia mega wielkiego obiadu.
Nawet
Znajomi to znajomi, znajomi to tak czasami muszą. :) Sama myślałaś, że sprawdzanie etykiet jest dla geeków, a tu proszę. Metoda logiczna jest spoko, bo jak jest napisane dajmy na to sok jabłkowy,
Marcpol to jeden z tych sklepów, które mogliby otworzyć na moim osiedlu albo chociaż w pobliżu, co by piechotką można było podejść, coś dokupić. Tak to wejdzie się do 2, 3 sklepów i w końcu kupi się w miarę zdrowo i tanio. To opcja dla cierpliwych, a rzeczywistość? Wchodzę, łapie sprawdzone, czasem z przymrużeniem oka i wychodzę :)
Ale widać, że tęsknisz za jedzonkiem, bo a to jaja, a to kasza, a to mc donald, ale nikt nie mówił, że będzie łatwo :)