Zainstalowałem właśnie InteliJ IDEA. Przesiadam się z eclipse ogólnie. ale mam pytanie:
Jakie warto zainstalować według Was pluginy ? Coś skonfigurować ? Wiem, że są jakieś pluginy do formatowania kodu, inteligentnego uzupełniania ale przecież standardowo są już wbudowane takie rzeczy.
@JavaEngineer: Ja instaluję tylko te, co mi potrzebne. Jak otworzysz plik o nieznanym rozszerzeniu (np .bash, .scala, czy gradle), to sam zaproponuje instalacje odpowiedniego pluginu. Mam swoje skróty klawiszowe w jednym konfigu, który sobie zawsze przekazuję między różnymi wersjami i komputerami, polecam taki sposób życia.
@goompas: Panie :) Tu nie ma skomplikowanej domeny, póki co i tak jeszcze nic nie robię, a raczej się bawię ... Ogarniam jak ogarnąć security w EJB/WildFly w Spring SEcurity to było proste :)
Dlaczego ludzie dziękują zatrzymującym się samochodom na pasach, przecież to nie jest żaden akt łaski tylko gdyby nie ten obowiązek wprowadzony ileś tam lat temu to byłby dalej dziki zachód jak był kiedyś
#programowanie
Zainstalowałem właśnie InteliJ IDEA.
Przesiadam się z eclipse ogólnie. ale mam pytanie:
Jakie warto zainstalować według Was pluginy ? Coś skonfigurować ?
Wiem, że są jakieś pluginy do formatowania kodu, inteligentnego uzupełniania ale przecież standardowo są już wbudowane takie rzeczy.
źródło: comment_hMOrKLLMu9BXgdbSBW0wEP7H1xz0iIh2.jpg
PobierzMam swoje skróty klawiszowe w jednym konfigu, który sobie zawsze przekazuję między różnymi wersjami i komputerami, polecam taki sposób życia.
Ogarniam jak ogarnąć security w EJB/WildFly w Spring SEcurity to było proste :)