Aktywne Wpisy

curiousboi +102
Zauważyliście ile młodych #p0lka jest k---a spasionych? Nie mówię o chubby, czy jakiejś lekkiej curvy posturze, ale o j-----m upasieniu i mówię to jako były mieszkaniec UK gdzie w życiu tyle spaslakow nie widziałem.
Co jest przyczyną? #logikarozowychpaskow #pytaniedoeksperta #spektakularnedupsko (snap nie oddaje ale to było potężne Sarajewo)
Co jest przyczyną? #logikarozowychpaskow #pytaniedoeksperta #spektakularnedupsko (snap nie oddaje ale to było potężne Sarajewo)
źródło: Zdjęcie z biblioteki
Pobierz
Highland3r +5
źródło: temp_file5708163514945436715
Pobierz

@kwanty: a jak u ciebie, próbowałeś już?
#elektronikadiy
#arduino
#esp8266
#thingspeak
źródło: comment_VmsbtexKj723yWAf2m1rxvAgtj6LvqJz.jpg
PobierzJakie są interwały budzenia? Taki miernik, zwłaszcza na uA będzie miał dość dużą rezystancję wejściową, czyli zaliczysz na nim spadek napięcia i może dlatego prąd jest mniejszy. Jak masz drugi miernik to sprawdź jakie jest napięcie za miernikiem.
Interwal ustawiłem na 3 600 000 000μs czyli powinna być godzina a budzi się średnio co 35 minut.
@Czayen: Jakby to był odbiornik pobierający stałą moc (w Watach) to tak, ale tam masz jakąś przetwornicę. Trudno mi powiedzieć co zrobi. Może zaniżyć napięcie, chodzić niestabilnie ale pobierać mniejszy prąd albo otwierać PWM na dłużej żeby utrzymać moc na stałym poziomie czyli zwiększyć prąd. Tak naprawdę średni prąd bo to co pokazuje Ci