Aktywne Wpisy

CrokusYounghand +214
źródło: temp_file8496815789850387429
Pobierz
BobekRobek +33
Czacie to xD Goście zarabiający kilkanaście tysięcy z domu narzekają, że ktoś im każe wrócić do biura bo są nieefektywni i jest wielkie larum o problemy pierwszego świata i muzykę z YouTube. MAŁO MAŁO.
Koszty kosmiczne, pensje coraz większe a efektywność coraz mniejsza.
Ale jak to, koniec robienia w czasie pracy porządków w domu albo chodzenia z psem na spacery?
Większość IT i korpoludków sama się tutaj chwali, ze nic nie robi, że
Koszty kosmiczne, pensje coraz większe a efektywność coraz mniejsza.
Ale jak to, koniec robienia w czasie pracy porządków w domu albo chodzenia z psem na spacery?
Większość IT i korpoludków sama się tutaj chwali, ze nic nie robi, że

W życiu prywatnym nie miał też zbyt wielu wad. Wiecznie uśmiechnięty, pocieszający nawet w najgłupszych sytuacjach, przekładający dobro innych nad swoje. Przeszedł i przeżył w życiu wiele. Zwiedził całe polskie wybrzeże (na piechotę), odwiedził reaktor w Czarnobylu, ale i był z dziewczyną w Paryżu czy Madrycie. Zdobył po studiach świetnie płatną pracę, planował oświadczyny. Swój wolny czas rozdysponowywał wśród najbliższych.
Myślę, że po wielu rozmowach z nim chciałby, byście wiedzieli o jego przejściu w zaświaty. Zawsze śmieszkowaliśmy z rozmaitych wpisów, które pojawiały się na mirko
Wzywam więc obserwujących go. Liczę też na to, że któryś z was pojawi się na jego pogrzebie, który odbędzie się w przyszłym tygodniu w miejscu podanym przeze mnie na prywatnej wiadomości.
Pozdrawiam was. Miłego ranka.
@Josif6969
@paffnucy
@Mysterii
@m_bielawski
@mk321
@Vonsatch
@SzymekAkaSzymon
@Felonious_Gru
@vics
@KOJOrozrabiaka
@garindaan
@rybryt
@Aleister_Crowley
@epll
@Pzanty
@strawberian
@Bianconero
@Hiisi
@Raja
@jaki_inny_nick
@Tylkomikro
@Cerbin
@Profesjonalne_spodnie_z_kapturem
@Lacik
@pitrek136
@pivo14
@mk87so01
źródło: comment_5btJEFCleUDnd7ItuIQmGPFKYs52Z6UV.jpg
Pobierzźródło: comment_euSu6WDe8mptIdZc8cDJbVBMA0y0KgON.jpg
PobierzKomentarz usunięty przez autora
Komentarz usunięty przez moderatora
http://www.pomorska.pl/apps/pbcs.dll/article?AID=/20150130/INNEMIASTA04/150139934
źródło: comment_UQJCjhxdm4gTUci5ShGuakj9lLu6KFv6.jpg
PobierzMirka kojarzylem i jest mi teraz smutno.