Wpis z mikrobloga

@Groteskowy:
1. Spotkajcie się razem jako pary
2. Postaraj się aby jej chłopak dobrze zapoznał się z twoją dziewczyną
3. Czekaj aż dziewczyna cię zdradzi
4. Zerwij z nią za to że jest zdradliwą szmatą
4a. Twoja koleżanka zrywa z chłopakiem bo jest zdradliwym #!$%@?
5. Ruchaj koleżankę i mów, że dobrze ją rozumiesz bo jesteś w identycznej sytuacji więc to pewnie przeznaczenie, etc.
6. ????????????
7. PROFIT
@Groteskowy: jaki glos rozsadku. Moze Ci sie podobac, ale ty mowisz o zakochaniu, to juz inna para kaloszy. Jak dla mnie mowienie "mam super dziewczynę typu zona" juz odslania pewna prawde o Tobie - boisz sie zostac sami i ze zonke stracisz. Wiec i tak nie porzucisz obecnej, bo sie boisz. Rownoczesnie bylbys gotow ja zdradzić z ta nowa, to też widac, bo emocje sa irracjonalne i pociag i tak wygra.
@Groteskowy: #!$%@?ło cię? W pracy się nie bawi w romanse, najczęściej coś się dzieje złego (tu np. może was ekscytować to, że oboje jesteście związani z kimś innym), robi się smród (plus ploteczki oczywiście), a ty nadal musisz z tą osobą pracować. Weź się ogarnij, już nawet nie mówię o moralności, uczciwości wobec partnera itd., bo to takie niemodne i nie trafia, więc przekazuję tylko podejście praktyczne...
@Groteskowy: Nie można sobie tak o zmieniać dziewczyn! Miłość charakteryzuje się stałością. Bycie takim rozedrganym i takim, takim... jak to wiatr zawieje jest złe, egoistyczne. Spotykają nas przeróżne sytuacje i musimy być silni i stawiać im czoła. Ludzie teraz gnają tylko za swoimi zachciankami, nie patrząc na innych. Przy okazji psują życie również samym sobie. Jeśli kochasz swoją dziewczynę naprawdę to nie odejdziesz od niej przecież z takiego powodu... Chyba, że