Wpis z mikrobloga

@kwassek991: zgadzam się w szczególności z twoim PS. Nie wróży to dobrze tej kobiecie z którą jest nasz bohater. W każdej sytuacji jest ten moment, kiedy czuje się, że może zostać przekroczona bariera koleżeństwa. Naprawdę da się do tego nie dopuścić jak jest się w szczęśliwym związku. Nie potrzebne nam są wtedy skoki w boki, flirtowanko, czułe słówka od innych. Ja jako zajęty pasek, gdy widzę czyjeś zainteresowanie to od razu
@Groteskowy: No cóż wielkiego doświadczenia nie mam, ale nie ogarniam jak można o kimś innym myśleć, będąc w związku. I w ogóle na co liczyłeś? Że jak będziesz z nią spędzał dużo czasu i gadał, to nie odbije się to na twoim związku? Albo to ucinasz od razu albo jesteś szmatą i robisz krzywdę swojej dziewczynie. Gardzę takimi. To już drugi znany mi tego typu przypadek.
@Groteskowy: Ogólnie najpierw musisz sobie odpowiedzieć na jedno zajebiście ważne pytanie czy to jest miłość czy tylko zauroczenie.

1a) Jak jest to pierwsze to musisz sobie odpowiedzieć na pytanie czy na pewno kochasz nadal osobę z którą jesteś? Może jesteś z nią tylko z rutyny i dlatego, że "jest dobrym materiałem na żonę" - ugotuje i masz święty spokój. Jeśli to jest powodem to i tak wróżę Ci, że prędzej czy