Wpis z mikrobloga

Tak tak, ja wiem że dla wykopowych znawców serc wszystko jest zawsze proste i czarno-białe.

@Groteskowy: Bo to jest proste. Zerwij kontakt z jedną albo z drugą. Inaczej twarzy to ty nie masz.
  • Odpowiedz
@khaman: Można to odpowiednio rozegrać że nawet jak nic z tego nie będzie to będzie wszystko ok.. Podstawa to w miarę szybko z tym wyjść, na początku sobie jasno przedstawić sytuacje. Obeca mi powiedziała.. Może i bym miała ochotę ale ale wiesz że ja mam faceta.. Jak chciałem ją zaprosić na wyjście gdzieś.. potem powiedziałem że nie chodziło mi o to w takim sensie tylko w celu po prostu zintegrowania się..
  • Odpowiedz
@Groteskowy: Jak zależy na swojej to luzuj :D przejdzie za pare miesięcy znam to. Tylko żebyś potem nie żałował, ja tak se odpuściłem a potem moja poznała zakochała się i #!$%@? tyle ją widziałem...
  • Odpowiedz
@Groteskowy: "zajebista dziewczyna typu żona" - czy jakoś tak, nie chce mi się przewijać:p
Po to wymyślone zostały romanse - takie burzliwe, amerykańskie, które kończą się po 9,5 tygodnia, czy jakoś tak;p
  • Odpowiedz
o nagle się okaże, że wcale nie jest taka zajebista i na kolanach będziesz wracał do pierwszej ( ͡º ͜ʖ͡º)

@alan11: Chyba marzenie każdego porzuconego dla kogoś innego, a żeby ta szmata/ten #!$%@? wrócił i błagał o litość a ty wtedy możesz się wywyższać i pogrążyć ją/jego za te miesiące cierpienia... szkoda, że tak rzadko to występuje.
  • Odpowiedz
@mlody_czyzyk23: @rales: No zajebisty autorytet xD

Bądź Johnnym Deepem

miej zonę i dzieci

chciej poruchać dziwki

tłumacz się jak debil głupim tekstem

ludzie łykają i biorą Cię za autorytet

ruchaj dziwki

profit

Branie Deepa jako autorytet sercowy, czy równie popularne cytowanie ćpunki Marilyn Monroe, jest jak branie za autorytet Mroczka w sprawie światowych rynków walutowych.
  • Odpowiedz