Aktywne Wpisy

SynMichaua +290

źródło: Gm_ChbUXoAA_Sb0
PobierzCo myślicie o napiwkach?
- Daję około 10% 25.7% (570)
- Daję około 20% 0.8% (17)
- Daję więcej niż 25% 2.3% (50)
- Nie daję wcale 71.3% (1582)

Yurakamisa +63
Mój włoski dyrektor finansowy się zdziwił bo nie przyjąłem awansu.
Awans na kontrolera całej polskiej spółki - spółka ma 25mln przychodu tylko ale z dużą marzą.
Gość chciał mi dać podwyżkę do 9k brutto i miałem się zajmować wszystkim co związane z finansami xd w sumie to i podpis prezesa też chciał mi oddać
Warto podkreślić że nawet marketing zarabia coś koło 13k w tej firmie a nic nie robi bo spółki
Awans na kontrolera całej polskiej spółki - spółka ma 25mln przychodu tylko ale z dużą marzą.
Gość chciał mi dać podwyżkę do 9k brutto i miałem się zajmować wszystkim co związane z finansami xd w sumie to i podpis prezesa też chciał mi oddać
Warto podkreślić że nawet marketing zarabia coś koło 13k w tej firmie a nic nie robi bo spółki
#ksiazki #gdansk #bekazpodludzi
źródło: temp_file6624736783794313526
PobierzPS. Mam też cztery tomy książek o charakterystykach różnych stopów stali jakby ktoś byl zainteresowany
Komentarz usunięty przez autora
@WielkiNos: Biblioteki też nie przyjmują nieaktualnych staroci, książek w złym stanie czy wydań, których mają w nadmiarze.
A nawet jak grzecznościowo przyjmą to też oddadzą na makulaturę.
Więc to takie spychanie dylematu "nie mam serca wyrzucić książek na śmieci, oddam komuś, żeby wyrzucił za mnie".
takie kloce to tylko na przemiał - żadna biblioteka tego nie przyjmie, nikt tego nie kupi, ba, nikt tego nawet nie weźmie (albo weźmie jedną książkę,
źródło: sdrfgdfgdfg
PobierzTylko kto to będzie czytał? Biblioteki to nie składy starych książek.
Tak naprawdę to jest do mocnej przebiórki, a nie każdemu chce się w to bawić, że może