Wpis z mikrobloga

Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
  • 14
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

• 0
@blisher: dobra moze za 4 zl wyglada "solidnie", ale nie zalozylbym zegarka z przyklejonymi wskazowkami. Wystarczy chwila i to widac + gt racing xD nie to zebym nie zamawial z chin zegarkow ale nie zdzierzylbym tych naklejek w tych cebulowych zegarkach za pare zlotych, curreny jak dla mnie to tez profukty zegarkopodobne
  • Odpowiedz
  • 1
@blisher: ale ja nie wymagam bo nigdy bym takiego zegarka nie kupil, a szpan przed znajonymi takim zegarkiem to troche Januszowanie ?
Poprostu smieje sie z ludzi ktorzy w tym chodza, szkoda by mi bylo 4zl wydac na niego, predzej raz w miesiacu odkladalbym po 4zl i po 2 latach kupilbym jakies proste casio gdyby mnie nie bylo stac.
Dziwi mnie ze wielu Mirkow sie zachwyca tymi zegarkami i nazywaja
  • Odpowiedz
a szpan przed znajonymi

@wonzki: a szpanowanie zegarkiem nie jest januszowe?

predzej raz w miesiacu odkladalbym po 4zl i po 2 latach kupilbym jakies proste casio gdyby mnie nie bylo stac

@wonzki: i przez 2 lata godzinę sprawdzałbyś
  • Odpowiedz
  • 0
@Emill: te zegarki sie nie nadaja do sprawdzenia godziny nawet i nikt mnie nie przekona ze jest inaczej, taka podrobke g shocka mam fajna biala, prawie wszystkie wskazowki dzialaja (oprocz zyroskopu, nie wiem w kazdym badz razie alarm,strefy czasowe,stoper i funkcja kalendarza dziala), zaplacilem 13 dolcow chyba i tutaj ciekawostka, zainspirowany filmikami na youtubie postanowilem po nim przejechac honda crv

I wyszedl bez szwanku, tutaj fotke masz dwa dni
wonzki - @Emill: te zegarki sie nie nadaja do sprawdzenia godziny nawet i nikt mnie n...

źródło: comment_akiG2RRoebf0tmV43B40vZxWXe1WmwXP.jpg

Pobierz
  • Odpowiedz
@wonzki: ten biały to podróbka g-shocka? wow, wygląda naprawdę fajnie, masz linka pod ręką?
pasek widać, że nie do końca g-shockowy, ale reszta niezła...
  • Odpowiedz