Aktywne Wpisy

źródło: Zdjęcie z biblioteki
Pobierz
KjatanSveisson +30
#perfumy
Mija dziś dokładnie 6 lat od kad zacząłem się poważnie interesować perfumami. W liczbach to będą 802 przewąchane zapachy, 2290 globali, miliony flakonów i drugie tyle dekanatów. Na naszym tagu od praktycznie samego początku, sumiennie spisuje kronikę. Czasem się zastanawiam jaki miałbym samochód gdybym jednak nie wydawał na moją kolekcję, a potem myślę że jednak lubię te hobby mimo tak wielu wkurzających aspektów w postaci projekcji wody z kranu
Mija dziś dokładnie 6 lat od kad zacząłem się poważnie interesować perfumami. W liczbach to będą 802 przewąchane zapachy, 2290 globali, miliony flakonów i drugie tyle dekanatów. Na naszym tagu od praktycznie samego początku, sumiennie spisuje kronikę. Czasem się zastanawiam jaki miałbym samochód gdybym jednak nie wydawał na moją kolekcję, a potem myślę że jednak lubię te hobby mimo tak wielu wkurzających aspektów w postaci projekcji wody z kranu
źródło: 1000002016
Pobierz

2. Od początku to była akcja marketingowa
3. Udaj, że dostałeś list i powiedz, że już można kupować w empiku
4. Hajs się zgadza, szum jest.
5. profit, psy szczekają a karawana jedzie dalej
#cejrwoski #cejrowskicontent #neuropa #4konserwy
https://www.facebook.com/Wojciech.Cejrowski/posts/859697634075130
źródło: comment_MYCaiROkYM0aY6vlctSYabC6grKAMRzm.jpg
PobierzKomentarz usunięty przez autora
Choć niczego nie wykluczam. Na szczęście nie mam jego psychiki i za nim nie trafię.
Poza tym jak moralnie wątpliwą i ryzykowną? Wystarczy poczytać komentarze pod postem, by zobaczyć, że ryzyka nie ma żadnego - większość nie poszła do empiku po książki cejrowskiego, za to poszło oburzone "lewactwo" po książki nergala itp. a teraz, skoro książki nergala się zgadzają, to czas sprzedać cejrowskiego.
No dobra, moralnie wątpliwe
Komentarz usunięty przez autora Wpisu
źródło: comment_gTs62KVvJsVADYm1lnJvihb2gmuHXtHp.jpg
Pobierzźródło: comment_QWLF9uTKTGOg2p2oYHrG8gEWclGKvtR3.jpg
Pobierz