+/- 15 degree keystone correction. Ale jak projektor nie będzie wisiał w osi to już na boki nie skorygujesz. Za tę kasę spoko, sprawdź czy majfrend nie oferuje FullHD bo 1280 to bieda (mam taki 1280*800...bieda)
@LOLWTF: Zdecydowałeś się może? Ciekawostką jest że specyfikacja jest całkiem mocna jak na tak tani projektor, ale w tytule piszę 3500 lumenów a dalej jest już tylko 1500, dalej w specfikacji jest już znowu 3500. Do rozdzielczości bym się nie p-----------ł, jak siedzisz trzy metry od obrazu ja nie zauważę różnicy. Głośniki spoko jak w projektorach Optona ale i tak zazwyczaj podłącza się swoje. Kontrast słabo, powinno być z 10
@voroshmitov: dzięki za fajną analizę :) Jeszcze się nie zdecydowałem, będę kupować w styczniu, teraz w związku ze świętami mam trochę wydatków... Widziałem wpis tamtego kolesia, z tym, że ja chcę wydać max 100$, on kupił dwa razy droższy. Jak się zdecyduję będę wołać, ale to za chwilę.
Poszukuję projektora do domu do oglądania filmów w rozmiarze "połowa wysokości ściany".
ten ma 1280x800, 1500 lumenów. Ale nie widzę żadnej trapezowej korekcji obrazu, może jest softwarowa (bo to led)? nie znam się, pomusz
#projektory #aliexpress #kiciochpyta
@Ratriczek: bardzo się no feedback bać? często moszna się naciąć?
E: no prawie
@LOLWTF: Do oglądania filmów jest ok, ale mirko na 100" w hdready słabo
Komentarz usunięty przez autora
@franaa: ej, przecież na Zatoce są też fullHD!