Wpis z mikrobloga

@pietrek16: w tym roku będzie 16

@Pustulka: pompują, ale jest co. Mało jest dzieciaków, którzy zachwycają w pierwszych drużynach, a jeszcze mniej tych, którzy robią to cały sezon. Jak nic mu nie o-----e i będzie ambitny to zostanie jednym z najlepszych.
  • Odpowiedz
@kolanoskopia: tylko z lfc, podobno Real zaproponował kontrakt. Warto dodać, że dzieciak jest kibicem Liverpoolu.

@Pustulka: zagrał w 23 meczach na 30, dodatkowo pojawił się 3 razy w seniorskiej reprezentacji Norwegii.
  • Odpowiedz
@rimyi:

zagrał w 23 meczach na 30

16,7 pełnych spotkaniach jeżeli weźmiesz podzielisz liczbę minut przez 90, a jeżeli sprawdzisz dokładniej to zauważysz 6 pełnych
  • Odpowiedz
via Android
  • 0
@Pustulka: wszystko spoko, gdyby w wieku 15 lat nie wojował w pierwszym składzie. Ja sam jestem nieco sceptyczny co do tego transferu, widziałbym go w Ajaxie.
  • Odpowiedz
@kolanoskopia:

Powinien iść do Realu, gdzie nie dostałby przez kilka lat szans nawet na pojawienie się na ławce?

Oprócz tego znajdź mi innych 15 latków, w poważnych ligach piłkarskich (a liga norweska jest wyżej od polskiej we wszelkich rankingach), którzy mają tak dużo występów w meczach seniorów.

Może przeczytaj jeszcze raz co napisałem.
  • Odpowiedz