Aktywne Wpisy

zioomek +119
Chłop poszedł na grzyby i zrobił z nich pastę. Jak cos to mogę dać przepis.
#jedzzwykopem #jedzenie #grzyby #spagetti
#jedzzwykopem #jedzenie #grzyby #spagetti
źródło: 1000015162
Pobierz
PiotrFr +51
źródło: 1000023573
Pobierz

Ja i mój znajomy od dłuższego czasu prowadzimy stronę kuratorów na #steam i jesteśmy aktualnie w Top 50 z blisko 8000 'followersami'.
Ponieważ nasza grupa ma zaledwie 37 użytkowników, chcemy stworzyć grupę na Steamie, której celem będzie polecanie dobrych tytułów, umawianie się na wspólne granie, szukanie nowych dealów i tym podobnych. Dlatego zapraszamy was do grupy Get Games Cheap.
Aktualnie na #steamgifts ruszył nasz giveaway z pięcioma kopiami gry Wickland - całkiem udanej miesznaki Quake'a 3 i Hexen'a na silniku Unreal Engine 3. Zapraszamy do wzięcia udziału tutaj.
Klucze do gry dostarczył nam Mad Ram Software odpowiedzialny właśnie za Wickland'a. Koniecznie sprawdźcie ich stronę :)
Ale mireczków przecież bym nie pominął ( ͡° ͜ʖ ͡°). Wśród plusujących ten wpis do piątku do godziny 20:00 wypłonię jednego szczęśliwego gracza, który dostanie swój własny kod na Steam. Więc do roboty!
Zapraszam oczywiście również do śledzenia naszej strony z recenzjami. Wkrótce będziemy organizować więcej giveaway'ów!
#gryzcolkiem