Aktywne Wpisy

JoMaHaa +88

Rainmaker97 +115
polscy pciembiorcy: te podatki i koszty prowadzenia działalności mnie wykończą, daliby chociaż ten zus dobrowolny i sprowadzili więcej niewolników yyy przepraszam pracowników z bangladeszu i pakistanu bo nie wyczymie
też koszty prowadzenia działalności w Polsce na tle innych państw:
#antykapitalizm #biznes #gospodarka #podatki
też koszty prowadzenia działalności w Polsce na tle innych państw:
#antykapitalizm #biznes #gospodarka #podatki
źródło: IMG_5337
Pobierz

#heheszki #neuropa #4kuce #4konserwy #knp #krul
Więc "bul dópy" możecie mieć tam gdzie prawdziwa natura waszych partii - w tagu #komunizm
Przykładowo Biblia to księga, która od prawie dwóch tysięcy lat się nie zmieniła, ale czytając ją (nawet będąc ateistą) poznasz wiele rad. Dla was powinna się co roku zmieniać - oczywiście ateiści biblii
@fervi: ale o czym ty do mnie piszesz? ja proszę o program KNP, dostaję program UPR (czyli INNEJ PARTII), a jako argument rzucasz mi jakiś... komunizm "mojej partii". Ja żadnej partii nie mam. Za to ty nieudolnie odwracasz kota ogonem.
Prawda (raczej) się nie zmienia, bo jest prawdą - tyle i aż tyle
@fervi: A nie? ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Na pewno ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@fervi: O, i to świetna puenta do tej dyskusji.
Chyba nie to chciałeś przeczytać
I na tej modzie do KNP dołączyły Pszemki i inni podobni, powtarzając to, co mówi krul, a co chcą kuce i kucyki usłyszeć, choć wiedzą, że to nierealne. Ale skoro ich wyborca NIE WYMAGA programu partii (bo starczają mu
On założył partię i teraz wszyscy z UPR wracają
Te "brednie" nie stały się modne, bo Korwin Mikke - tylko dlatego, iż twoi neuropejczycy, którzy mieli poparcie (między innymi wykopu) dostali się do koryta i nic nie zrobili. Dlatego KNP zaczęło
Moj rozmowca jest fanatykiem KNP, całe mieszkanie z------e ulotkami...