Wpis z mikrobloga

@ulv-: @Poroniec: Bo KNP nie jest partią, która zmienia poglądy co wybory, w porównaniu do waszych ulubionych partii

Więc "bul dópy" możecie mieć tam gdzie prawdziwa natura waszych partii - w tagu #komunizm

Przykładowo Biblia to księga, która od prawie dwóch tysięcy lat się nie zmieniła, ale czytając ją (nawet będąc ateistą) poznasz wiele rad. Dla was powinna się co roku zmieniać - oczywiście ateiści biblii
  • Odpowiedz
@fervi: jakich waszych partii? Oh, te wasze kanapowe postrzeganie świata: nie popiera KNP, to głosuje na PO / PiS. Na resztę nawet odpisywać nie będę, bo po 1 zdaniu łatwo sobie wyrobić o Tobie zdanie ;) Pozdrawiam.
  • Odpowiedz
Więc "bul dópy" możecie mieć tam gdzie prawdziwa natura waszych partii - w tagu #komunizm

@fervi: ale o czym ty do mnie piszesz? ja proszę o program KNP, dostaję program UPR (czyli INNEJ PARTII), a jako argument rzucasz mi jakiś... komunizm "mojej partii". Ja żadnej partii nie mam. Za to ty nieudolnie odwracasz kota ogonem.
  • Odpowiedz
@ulv-: I co za różnica? Myślisz, że KNP to populizm i musi uaktualniać swój program co rok, dwa, wybory?

Prawda (raczej) się nie zmienia, bo jest prawdą - tyle i aż tyle
  • Odpowiedz
@ulv-: Populizm (z łac. populus "lud") – termin politologiczny, nieostry i niejednoznaczny opisujący zjawiska polityczne, których wspólną cechą jest retoryka odwołująca się do "woli ludu".

Chyba nie to chciałeś przeczytać
  • Odpowiedz
@fervi: Niby dlaczego? Krul od zawsze pieprzył brednie, to prawda. Ale te brednie stały się modne, bo zbuntowanej młodzieży, często manipulowanej przez "niezależne" media zachciało się butelek z benzyną i kamieni.

I na tej modzie do KNP dołączyły Pszemki i inni podobni, powtarzając to, co mówi krul, a co chcą kuce i kucyki usłyszeć, choć wiedzą, że to nierealne. Ale skoro ich wyborca NIE WYMAGA programu partii (bo starczają mu
  • Odpowiedz
@ulv-: UPR upadło, bo wywalili Korwina Mikke

On założył partię i teraz wszyscy z UPR wracają

Te "brednie" nie stały się modne, bo Korwin Mikke - tylko dlatego, iż twoi neuropejczycy, którzy mieli poparcie (między innymi wykopu) dostali się do koryta i nic nie zrobili. Dlatego KNP zaczęło
  • Odpowiedz
@fervi: Dobra, mógłbym podsyskutować z tobą jeszcze o "rozwalaniu UE od środka" i braniu diet EP przez krula, ale już mi się nie chce. wole wkleić pastę:

Moj rozmowca jest fanatykiem KNP, całe mieszkanie z------e ulotkami...
  • Odpowiedz